Dünyanın En Kötü İnsanı filmi fragmanı, konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

Cannes Film Festivali'nde dikkatleri üzerine çeken Dünyanın En Kötü İnsanı filmi fragmanı, konusu ve oyuncuları film severlerin gündemini meşgul ediyor. Konu hakkındaki ayrıntıları haberimizde bulabilirsiniz.

Reklam
Reklam

2021 Cannes Film Festivali’nde ilk kez gösterime giren Dünyanın En Kötü İnsanı o günden beri film dünyasının gündemini yoğun bir şekilde meşgul ediyor. Bir çok eleştirmene göre pek çok ödülün sahibi olma potansiyelini taşıyan Dünyanın En Kötü İnsanı filmi fragmanı, konusu ve oyuncuları film severlerin arama motorlarını en çok meşgul eden konular arasında yer alarak ön plana çıkıyor.
Dünyanın En Kötü İnsanı Filmi Konusu Nedir?
20 ile 30 yaşları arasında hayatını dolu dolu yaşayan Julie adındaki kadın, sürekli erkek arkadaş değiştirmesine rağmen kalbinin derinliklerinde gerçek aşkı bulma arzusunu taşımaktadır. Aile ve iş hayatında iyi günler geçirmeyen Julie çözümü aşk hayatında arasa da aradığına ulaşamaz. Son çare olarak farklı yaşamların içine girmeyi deneyen Julie’nin bu kararı da onu çaresizliklerden, pişmanlıklardan ve sorunlardan kurtarmayacaktır.
Dünyanın En Kötü İnsanı Filmi Oyuncuları Kimler?
Aksiyon, macera, savaş, bilim kurgu ve dram öğelerinin bir arada işlendiği Dünyanın En Kötü İnsanı Filmi İMDb’de 8,2 puan alarak başarısını ortaya koymuştur. Filmde yer alan oyuncular ise şu şekildedir:
Renate Reinsve – Julie
Anders Danielsen Lie – Aksel
Mia McGovern Zaini – Eva
Maria Grazia Di Meo – Sunniva
Herbert Nordrum – Eivind
Hans Olav Brenner – Ole Magnus
Helene Bjørneby – Karianne
Savannah Marie Schei – Eva
 

Dünyanın En Kötü İnsanı film fragman