Dursun Özbek Fatih Terim'le çalışacak mı? Galatasaray'ın yeni teknik direktörü kim olacak?

TAKİP ET

Galatasaray'da son dakika başkan adaylığı için ismi geçen ve Metin Öztürk ile birleşeceği konuşulan Dursun Özbek daha önce olduğu gibi Fatih Terim ile çalışacak mı? Galatasaray'ın yeni sezonda teknik direktörü Fatih Terim mi olacak sorusu merak ediliyor.

Reklam
Reklam

Burak Elmas'ı başkan yapan ve beraber yola çıktıktan sonra yolda bırakılan imparator lakaplı Fatih Terim'in yeniden teknik direktör olarak görmek isteyen milyonlarca Galatasaraylı var. Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk'ün başkanlık yarışı için yarışmasına sayılı gün kala sürpriz bir şekilde Dursun Özbek'in de başkanlığa dahil olduğu ve Metin Öztürk'le beraber çalışacağı ortaya çıkmıştı. Bir çok galatasaraylı taraftar Dursun Özbek'in gelirse Fatih Terim'i teknik direktör tekrar yapacak mı yapmayacak mı sorusuna yanıt arıyor!

Dursun Özbek Fatih Terim ile çalışır mı?

Dursun Özbek tekrardan Galatasaray'a başkan olarak seçilirse aklında 3 teknik adam olduğunu tüm görüştüğü ve düşündüğü yönetim kuruluna isimleri ilettiği öğrenildi. 3 yöneticiyi Dursun Özbek'in, 3 yöneticiyi de Metin Öztürk'ün seçeceği şekilde yönetim kurulu oluşturan Dursun Özbek ilk teknik direktör adayı FAtih Terim olduğu öğrenildi. Dursun Özbek Fatih Terim'le görüşme yapacağı ve daha önce olduğu gibi ikna etmesi bekleniyor.

Dursun Özbek Fatih Terim'le anlaşma yeni teknik direktör kim olacak?

Galatasaray'da gelecek sezon Torrent ile devam edilmeyeceği kesinleşen tek konu. Yüksek sözleşmesine rağmen Torrent ile yollar ayrılacak ve Fatih Terim olmazsa Dursun Özbek'in çalışacağı ve teklif götüreceği isimleri de yönetimde düşündüğü arkadaşlarına ilettiği öğrenildi.

Ya Nuri Şahin ya Okan Buruk olacak!

Yerli teknik direktörle çalışacağını duyuran Dursun Özbek, Fatih Terim olmaması durumunda Başakşehirle şampiyonluk yaşayan Okan Buruk yada Antalyaspor'a muhteşem futbol oynatan Nuri Şahin'i gelecek sezon takımın başında görmek istiyor. Okan Buruk'un istekli olması bir adım önde olsa da Galatasaray taraftarı Dursun Özbek olmazsa Nuri Şahin'i takımın başında görmek istiyor.

Haberimport'un edindiği bilgiye göre Galatasaray'ın 2022 - 2023 yılında yeni teknik direktörü ya Fatih Terim ya Nuri Şahin olacağı yönünde.