Düşük nedir, parçaları nasıl olur? Düşük sonrası gelen parçalar

TAKİP ET

Anne adaylarının en çok korktuğu durumlardan birisi olan düşük ve düşük sonrası gelen parçaları internet üzerinden araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki düşük nedir, parçaları nasıl olur? Yanıtı haberimizde...

Reklam
Reklam

Anne adayı olan kadınların belki de en büyük kabusu doğum yapmadan önce çeşitli sebeplerden dolayı bebeğini kaybetmektir. Düşük olarak da bilinen bu durumun ne olduğu ve düşük sonrası gelen parçalar konuları anne olma adayı olan kadınların gündemlerinin üst basamaklarında yer almaya devam ediyor. Bir çok kadın düşük ve düşük sonrası gelen parçalar terimlerini arama motorları üzerinden araştırmaya devam ediyor. Peki düşük nedir, parçaları nasıl olur?
Düşük Nedir, Parçaları Nasıl Olur?
Anne adaylarının hamilelik dönemleri sona ermeden çeşitli sağlık sorunları sebebiyle bebeğini cansız olarak doğurmasına düşük adı verilmektedir. Her anne adayının en çok korktuğu durumlardan birisi olan düşüğün parçaların nasıl olduğu da internet üzerinden araştırılan konular arasında yer almaktadır. 
Dünyada milyonlarca kadının başına gelen talihsiz olaylardan birisi olan düşükte bazı parçalar gelmektedir. Düşük parçaları merak edilen bir konu olsa da araştırılması anne adaylarının psikolojik olarak kötü hissetmesine neden olabilmektedir. Düşük parçaları şekilsiz parçalardır ve bu parçalar bazen bebeğin kendisi de olabilmektedir. Anne adaylarının bu şekilde düşük parçaları çıkarmaları durumumda bu parçayı sterilize edilmiş bir kaba koymaları ve bu parçayla birlikte bir doktora gitmeleri gerekmektedir.
Düşük Parçaları Nasıl Düşüyor?
Düşük 20 haftalık gebelik durumundan önce yaşanan talihsiz bir olaydır. Anene adaylarının en büyük kabusları arasında yer alan düşüğün anlaşılması için bazı belirtilerin takip edilmesi gerekmektedir. İşte o belirtiler:
Kusma,
Mide bulantısı,
Ateş,
Sırtta ağrı,
Karın ağrısı,
Yorgunluk,
Vajinal kanama,
Vajinadan su gelmesi,
Vajinadan parça gelmesi,
Kahverengi ya da pembemsi akıntı
Yukarıda belirtilen belirtilerin birisi veya daha fazlasının gerçekleşmesi durumunda hamile kadınların hemen alanında uzman bir doktora müracaat etmeleri gerekmektedir. Fakat genellikle kötü bir durum olarak görülen düşüğün nadir de olsa iyi sonuçları da olabilmektedir. Düşük olayı doğal bir olay olarak görülmelidir ve doğacak çocuğun engelli olarak doğabileceği ihtimalini azalttığı da göz ardı edilmemelidir. Düşük yapıldığının anlaşılmasının en kesin yolu vajinadan gelen parçalardır. Anne adayları vajinasından parça geldiğini tespit etmesi durumunda derhal bir doktora gitmelidir.

düşük düşük nedir düşük sonrası gelen parçalar