Duy Beni dizisi konusu nedir? Duy Beni oyuncuları kimler? Duy Beni ne zaman başlıyor?

TAKİP ET

Star TV'nin yeni dizisi Duy Beni ile ilgili araştırmalar sürüyor. Yayınlanan ilk fragmanıyla tüm dikkatleri üzerine çeken yeni diziyle ilgili merak edilen pek çok detay var. Tanıtımıyla gündeme bomba gibi düşen dizinin konusu, oyuncu kadrosu, hangi gün yayınlanacağı gibi pek çok detay yoğun bir şekilde araştırılıyor. Merakla beklenen yeni dizi Duy Beni^'nin ilk bölüm fragmanı kadar oyuncu kadrosu da bir hayli dikkat çekti.

Reklam
Reklam

Star TV’nin yeni dizisi Duy Beni ile ilgili araştırmalar sürüyor. Yayınlanan ilk fragmanıyla tüm dikkatleri üzerine çeken yeni diziyle ilgili merak edilen pek çok detay var. Tanıtımıyla gündeme bomba gibi düşen dizinin konusu, oyuncu kadrosu, hangi gün yayınlanacağı gibi pek çok detay yoğun bir şekilde araştırılıyor. Merakla beklenen yeni dizi Duy Beni^’nin ilk bölüm fragmanı kadar oyuncu kadrosu da bir hayli dikkat çekti. Yaz sezonunda ekrana gelmeye hazırlanan yeni dizi Duy Beni’nin yayınlanan ilk tanıtımı izleyiciyi meraklandırdı. Ekrana bomba gibi düşen bir tanıtımla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran yeni diziyle ilgili merak edilen tüm detaylar araştırılıyor. Peki, Duy Beni dizisi konusu nedir? Duy Beni ne zaman başlıyor? Duy Beni hangi günler? Duy Beni dizisi oyuncuları kimler? İşte tüm merak edilenler…

Duy Beni Dizisi Konusu 

Yaz sezonunda Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Duy Beni dizisi ile ilgili tüm merak edilenler araştırılmaya devam ediliyor. Dizinin konusu merak edilenlerin başında. Orta sınıf bir mahallede yaşayan lise öğrenişi Ekim’in bir sabah okula giderken dünyası sarsılıyor. Ekim’in en yakın arkadaşı olan Leyla’ya araba çarpar ve ona çarpan araba mahallenin yakınındaki özel bir okulda saklanarak bir anda ortadan kaybolur. Olayın ardından bu suçlama kanıtlanamaz ve okul yönetimi olayı unutturmak için kazanın yaşandığı çevreden 3 gence burs vermeye karar verir. Eki, bursu kazanan öğrencilerden biridir. Ancak onun amacı çocukluk arkadaşı, en yakın dostu Leyla’ya zarar verenlerin izini bulmaktır. Ekim ile birlikte Ayşe ve Bekir’de sınavı kazanmıştır. Ekim, Bekir ve Ayşe için artık yepyeni bir serüven başlayacaktır.

Duy Beni Oyuncu Kadrosu

Duy Beni dizisinin oyuncu kadrosunda Ege Kökenli, Berk Hakman, Rabia Soytürk, Caner Topçu, Helin Kandemir, Burak Can, Feride Çetin, Aytaç Uşun, Meltem Akçöl, Bedia Ener, Sümeyye Aydoğan, Alper Atak, Hamdi Alp, Utku Coşkun, Taha Bora Elkoca, Jasmin Berkiş, Yeliz Akay, Gökçe Güneş Doğrusöz, Cemre Özşişman ve Dilara Sümbül gibi isimler yer alıyor. 

Duy Beni Ne Zaman Başlıyor?

Yeni dizi Duy Beni, 7 Temmuz 2022 Perşembe saat 20.00’de Star TV’de ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.