Duy Beni dizisinde tepki çeken zorbalık sahneleri! İki öğrenciye yapılanlar gündem oldu

TAKİP ET

Star TV'nin yeni dizisi Duy Beni'nin 2. bölümünde tepki çeken bir sahneye yer verildi. Yaz dizileri arasında en çok ses getiren Duy Beni, 2. bölümdeki final sahnesiyle çok konuşuldu. İki öğrenciye yapılan zorbalıklar izleyiciyi kızdırdı. Zorbalık sahnelerinin yer aldığı diziye tepki yağarken söz konusu sahneler sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Reklam
Reklam

Star TV’nin yeni dizisi Duy Beni’nin 2. bölümünde tepki çeken bir sahneye yer verildi. Yaz dizileri arasında en çok ses getiren Duy Beni, 2. bölümdeki final sahnesiyle çok konuşuldu. İki öğrenciye yapılan zorbalıklar izleyiciyi kızdırdı. Zorbalık sahnelerinin yer aldığı diziye tepki yağarken söz konusu sahneler sosyal medyanın da gündemine oturdu. İlk bölümüyle büyük ses getiren ve kısa sürede büyük beğeni toplayan yeni dizi Duy Beni’nin yayınlanan 2. bölümündeki final sahnesi tepki çekti. Dizideki zorbalık sahneleri kısa sürede sosyal medyanın da gündemine oturdu. Zorbalık sahnesine tepki üstüne tepki yağarken binlerce sosyal medya kullanıcısı da yaptıkları paylaşımlarla bu sahnelere tepkisini dile getirdi. İşte detaylar…

Zorbalık Sahnesi Gündem Oldu

Duy Beni dizisinin 2. Bölümünün final sahnesinde iki öğrenciye diğer arkadaşları tarafından yapılan zorbalıklar tepki topladı. Maddi durumu iyi olmayan ve bursla özel okulda okuyan iki öğrenci, kendilerini okulda istemeyen diğer öğrenciler tarafından herkesin içinde soyuldu ve bu anlar kamera kaydına alındı. İzleyicinin tepkisini çeken sahne kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Sosyal Medyada Tepki Yağdı

Duy Beni dizisinin zorbalık sahnelerine sosyal medya kullanıcılarından tepki üstüne tepki yağdı. Konuyla ilgili tepkilerini dile getiren sosyal medya kullanıcıları, ‘5 dakika izlediğim diziye bakın. Çocuklarımızın, gençlerimizin bilinçaltına ne koymaya çalışıyorsunuz? Bu nasıl dizi? Ahlaksız mısınız? Eğitim yerini ne hale getirdiniz. Böyle bir dizi kabul edilemez.’, ‘Aşırı rezil bir sahne. Yazanında, çekeninde, oynayanında aklından şüphe ederim.’, Bu zorbalık değil taciz’, ‘Gerçekten bir ilk oldu ben böyle iğrenç sahne daha görmemiştim.’, ‘Alooo senariat ne yaptığınızın farkında mısınız siz?’ gibi ifadelere yer verdi.