Duy Beni dizisindeki o sahne tepki çekti! Sosyal medya ayağa kalktı, tepkiler büyüyor

TAKİP ET

Star TV ekranlarında geçtiğimiz haftalarda yayın hayatına başlayan Duy Beni dizisine tepkiler büyümeye devam ediyor. Özellikle ekranlara gelen son bölümün son sahnesinde lisede eğitim gören iki öğrenciye yapılan zorbalık izleyenleri hayrete düşürdü. Görüntüler sosyal medyanın gündemine otururken tepkiler de çığ gibi büyüdü.

Reklam
Reklam

Star TV ekranlarında lise öğrencilerinin hikayelerini konu alan Duy Beni dizisi geçtiğimiz haftalarda izleyici karşısına çıkmıştı. Ancak 2 bölüm ekrana gelen dizi öğrencilerin zorbalık sahneleri nedeniyle tepki çekti. Özellikle son bölümün son sahnesinde iki lise öğrencisinin başına gelenler izleyiciyi çileden çıkardı. O sahnelere sosyal medyadan da tepkiler büyürken "Bu zorbalık değil, taciz" yorumları yapıldı.

Lise öğrencilerine yapılan zorbalık tepki çekti

Star TV’de yayınlanan Duy Beni dizisi yayınlanan ilk iki bölümü ile izleyenlerin dikkatini çekmeyi başardı. İki lise öğrencisinin arkadaşlarının zorbalığına maruz kalması ve sahnenin de oldukça uzun sürmesi izleyenlerin tepkisine sebep oldu. İzleyiciler o sahnede iki öğrenciye yapılanların zorbalıktan öde taciz olduğunu savundu.

Sosyal medyada tepki çekti

Star TV’de Berk Hakman, Rabia Soytürk, Caner Topçu, Helin Kandemir, Burak Can, Sümeyye Aydoğan, Feride Çetin, Aytaç Uşun, Meltem Akçöl, Alper Atak ve Bedia Ener gibi isimlerin rol aldığı Duy Beni dizisindeki bazı sahneler izleyenleri bir hayli sinirlendirdi. Bursla özel okula giren iki öğrenciye zengin olan sınıf arkadaşlarının yaptıkları sosyal medyada yoğun tepki çekti. Herkesin içinde soyulan iki genç kızın görüntüleri kayda alındı ve bu anlar da sosyal medyayı ayağa kaldırdı.