Duy Beni uyarlama mı? Duy Beni Kore filminden mi uyarlama? Duy Beni dizisi nerede çekiliyor, oyuncuları kimler?

TAKİP ET

Star TV ekranlarının yeni dizisi Duy Beni, ilk bölümüyle bu akşam görücüye çıktı. Uzun bir süredir tanıtımları ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken diziyle ilgili merak edilen pek çok detay var. İlk bölümüyle ekrana gelen dizinin uyarlama olup olmadığı, çekim yerleri ve oyuncu kadrosu merakla araştırılıyor. Uzun süredir ekrana gelmesi beklenen dizi hakkında araştırmalar devam ediyor.

Reklam
Reklam

Star TV ekranlarının yeni dizisi Duy Beni, ilk bölümüyle bu akşam görücüye çıktı. Uzun bir süredir tanıtımları ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken diziyle ilgili merak edilen pek çok detay var. İlk bölümüyle ekrana gelen dizinin uyarlama olup olmadığı, çekim yerleri ve oyuncu kadrosu merakla araştırılıyor. Uzun süredir ekrana gelmesi beklenen dizi hakkında araştırmalar devam ediyor. Süreç Film imzalı yeni dizi Duy Beni, bu akşam ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yönetmen koltuğunda Ali Balcı’nın oturduğu Duy Beni, dizisi uzun zamandır tanıtımlarıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Peki, Duy Beni dizisi uyarlama mı? Duy Beni nerede çekiliyor? Duy Beni dizisi konusu ne? Duy Beni oyuncu kadrosunda kimler var? 

Duy Beni Uyarlama Mı?

Star TV’nin yeni dizisi Duy Beni’nin uyarlama olup olmadığı araştırılıyor. Diziyle ilgili detaylı bir araştırma yapan izleyici, ‘Duy Beni Kore filminden mi uyarlama?’, ‘Duy Beni hangi Kore filminden uyarlama?’ gibi sorulara da yanıt arıyor. Makbule Kosif’in kaleminden çıkan Duy Beni dizisi orijinal bir senaryo olarak bilinmekte. Duy Beni dizisi uyarlama değil ancak Netflix dizisi ‘Elite’ ile olan benzerliğiyle dikkat çekiyor.

Duy Beni Oyuncu Kadrosu

-    Rabia Soytürk

-    Caner Topçu

-    Berk Hakman

-    Ege Kökenli

-    Burak Can

-    Sümeyye Aydoğan

-    Helin Kandemir

-    Durul Bazan

-    Murat Daltaban

-    Yeliz Akkaya

-    Aytaç Uşun

-    Alper Atak

-    Feride Çetin

-    Hamdi Alp

-    Utku Coşkun

-    Taha Bora Elkoca

-    Elif Çakman

-    Bedia Ener

-    Gökçe Güneş Doğrusöz

-    Meltem Akçöl

-    Jasmin Berkiş

-    Sena Gençtürk

-    Cemre Özşişman

-    Dilara Sümbül

-    İzzet Yüksek

-    İbrahim Yıldız