Duyan benzinciye koştu! Benzin, dizel, mazot ve LPG'ye 9 TL indirim müjdesi! İşte, 22 Mayıs benzin, motorin, LPG güncel fiyatı…

TAKİP ET

Gelen son dakika haberleri otomobil sahiplerini oldukça mutlu etti. Bu anlamda torba yasa ile birlikte benzin litre fiyatlarında 9 TL'ye varan indirim yapılacak. İşte, 22 Mayıs benzin, motorin, LPG güncel fiyatı ve tüm detaylar...

Reklam
Reklam

Rusya-Ukrayna savaşı ile birlikte Brent petrol fiyatları tırmanışa geçmişti. Bu anlamda benzin fiyatları da oldukça zamlandı. Benzin litre fiyatları 24 liraya dayanmış durumda. Benzine zam gelmesi iğneden ipliğe her şeye zam gelmesine yol açıyor. Bu anlamda Meclis'te bir girişim yapıldı.  Ağrı Milletvekili Abdullah Koç, Meclis’te görüşmeye sunulacak torba yasa önerisi bağlamında benzinde KDV ve ÖTV’nin kaldırılması amacıyla önerge verdi. 

Benzin 30 TL mi olacak? İndirim bekleyenlere kara haber geldi! Akaryakıt fiyatlarına zam üstüne zam


Devlet bankası benzin fiyatlarına müdahale etti! Benzin, motorin, dizel ve LPG'ye görülmemiş indirim müjdesi geldi


 
 

Benzin, dizel, mazot ve LPG'ye 9 TL indirim müjdesi!


Duyan benzinciye koştu! Benzin, dizel, mazot ve LPG'ye 9 TL indirim müjdesi! İşte, 22 Mayıs benzin, motorin, LPG güncel fiyatı… Petrol fiyatları 120 dolara dayanmış durumda ve bunun etkisi ile benzin fiyatlarına her gün zam yapılıyor. Yapılan bu zamlar ise araba sahiplerinin belini büktü. Özellikle nakliye fiyatlarının zamlanması ile birlikte her şeye zam geldi. Ağrı Milletvekili Abdullah Koç son gelen zamlara isyan etti ve akaryakıt konusu ile ilgili TBMM'ye önerge verdi. 



Yaşanan son haberler ve gelişmeler sonrasında otomobil sahipleri zamların geri çekilmesini talep ediyor. Ağrı Milletvekili Abdullah Koç'ta akaryakıt fiyatlarından alınan KDV ve ÖTV'nin tamamen kaldırılmasını istiyor. Eğer akaryakıt fiyatlarından alınan KDV ve ÖTV kalkarsa benzin litresi 9 TL ucuz olacak. 

Akaryakıt fiyatlarından alınan KDV ve ÖTV’nin kaldırılması bağlamında benzin ve motorin fiyatlarında 9 liralık bir indirim gündemde olacak.


 

İstanbul Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 22 Mayıs


Benzin: 23.87 TL'den şuan satılıyor

Motorin (Mazot): 22.09 TL'den şuan satılıyor

LPG (Otogaz): 11.24 TL'den şuan satılıyor
 

Ankara Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 22 Mayıs


Benzin: 23.98 TL'den şuan satılıyor

Motorin (Mazot): 22.17 TL'den şuan satılıyor

LPG (Otogaz): 11.47 TL'den şuan satılıyor
 

İzmir Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 22 Mayıs


Benzin: 23.98 TL'den şuan satılıyor

Motorin (Mazot): 22.18 TL'den şuan satılıyor

LPG (Otogaz): 11.18 TL'den şuan satılıyor