Düzce'de deprem! AFAD duyurdu

TAKİP ET

Düzce'de deprem olduğu bildiriliyor. AFAD, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Düzce'de yaşanan sarsıntıyla ilgili bilgi verdi. Depremin büyüklüğü 4.2 olarak açıklanırken depremin merkez üssü ise Düzce merkez olarak aktarıldı. Sarsıntının çevre illerde de hissedildiği bilgisine ulaşıldı.

Reklam
Reklam

Düzce’de deprem olduğu bildiriliyor. AFAD, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Düzce’de yaşanan sarsıntıyla ilgili bilgi verdi. Depremin büyüklüğü 4.2 olarak açıklanırken depremin merkez üssü ise Düzce merkez olarak aktarıldı. Sarsıntının çevre illerde de hissedildiği bilgisine ulaşıldı. Düzce’de meydana gelen 4.2 şiddetindeki deprem sosyal medyanın gündeminde. Korkutan sarsıntıyla ilgili çok sayıda paylaşım yapıldı. Depremi hisseden vatandaşlar sosyal medya üzerinden yorumlarını dile getirirken sarsıntının yerin 16.47 kilometre derinliğinde meydana geldiği aktarıldı. 

Düzce'de 4.2 Büyüklüğünde Deprem

Türkiye'nin deprem gerçeği maalesef sık sık kendini hatırlatmaya devam ediyor. Bu kez Düzce'den bir deprem haberi gelirken meydana gelen sarsıntı kısa sürede sosyal medyanın da gündemine yerleşti. Düzce'de yaşanan depremle ilgili açıklama yapan AFAD, depremin büyüklüğünü 4.2 olarak duyurdu. Saat 22.49 sularında meydana gelen depremin vatandaşlarda kısa süreli panik ve korku yaşattığı bilgisine ulaşıldı.

Olumsuz Bir İhbar Yok

Depremin şiddeti, saati ve derinliğiyle ilgili bilgi aktaran AFAD'dan yeni bir açıklama daha geldi. AFAD'ın açıklamasında 'Deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbar bulunmadığı bilgisi alınmıştır.' ifadeleri kullanıldı.

Çevre İllerden De Hissedildi

Düzce'de saat 22.49 sıralarında meydana gelen 4.2 şiddetindeki depremin çevre illerden de hissedildiği bilgisine ulaşıldı.