Düzce'de meydana gelen korkunç depremin ardından vatandaşı ilk gecelerinde sağanak yağış karşıladı

TAKİP ET

12 Kasım Düzce depreminin yıl dönümünün ardından 10 gün sonra Düzce'de yeni bir yıkıcı deprem meydana geldi! 23 Kasım'ı 24 Kasım'a bağlayan Çarşamba günü gecesinde ise sokaklara dökülen vatandaşı nasıl bir hava bekliyor?

Reklam
Reklam

Gece 04.08 saatlerinde Düzce’de meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremde can ve mal kayıpları oluştu. Depremin hemen ardından başlayan arama kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Merkez üstü Gölkaya olarak belirlenen deprem, Ankara’dan İzmir’e kadar birçok ilde hissedildi. Yaşanan depremde yaşadığı panikten dolayı 93 kişi yaralandı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, (AFAD) Türk Kızılay gibi birçok sivil toplum kuruluşu gölgeye çadır ve gıda desteği sağlayarak vatandaşların depremin ardından soğuk hava koşulları ile gerçekleştirdiği mücadeleyi de hafifletmek için çaba harcıyor.

Depremin ardından gece hava durumu nasıl olacak

Büyük bir yıkım oluşturan şiddetli Düzce depremi, vatandaşı sokaklara döktü. Depremin ardından geceyi sokaklarda geçirecek olan halkı sağanak yağış bekliyor. Evlerinde büyük hasarlar oluşan insanlar öte yandan da olumsuz hava koşulları ile mücadelesini sürdürmeye devam ediyor.