Düzce Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin Kimdir? Ne Mezunu? Nereli? Kaç Yaşında? Evli Mi? Hangi Partili?

TAKİP ET

Düzce Kaynaşlı ilçesinin Belediye Başkanı Birol Şahin yaptığı akıl dolu açıklamaları ile ağızları açık bıraktı. Peki kimdir bu Birol Şahin? Birol Şahin nereli? Birol Şahin hangi okuldan mezun? Birol Şahin kaç yaşında? Birol Şahin ne mezunu? Birol Şahin hangi partiden?

Reklam
Reklam

Düzce'ye bağlı Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin'in sözleri sosyal medyayı ikiye böldü.

Birol Şahin daha önce de Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın üniformalarının İslam'a uygun olmadığını söyleyip kadın sporcuların kendilerini teşhir ettiğini söyleyemişti. Bu paylaşım sonrası partisi MHP'den gelen tepkiler üzerine ihraç edilmişti.

Düzce'nin Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin bu kez de Düzcespor'un şampiyonluk kutlamalarına getirilen kadın sanatçılara akıl almaz şeyler söyledi. 

İkinci lige yükselen Düzcespor’un düzenlediği şampiyonluk kutlamasında kadın sanatçıların sahne almasına Birol Şahin

"Düzcespor’un şampiyon olmasından çok mutlu olduk, tebrik ettik, sevindik. Ancak, cumartesi günü kutlama için bir bayan şarkıcıyı getirmeleri Düzcespor’a ve ve Düzceliye yakışmaz!!! Düzce muhafazakar bir yerdir. Dini değerlerine bağlıdır. Sevinelim, kutlayalım ama sınırları aşmadan!!!" diye tweet atarak ağızları açık bıraktı.

Birol Şahin daha önce de "Allahu Teala'nın örtünün vücut hatlarınız belli olmasın emrine karşı çıkarak, açılıp saçılacaksın, kendini teşhir edeceksin sonra da Tokyo'ya gidiyoruz diye sevineceksin" demişti.

Peki Birol Şahin Kimdir? Birol Şahin nereli? Birol Şahin kaç yaşında? Birol Şahin ne mezunu? 

Birol Şahin Kimdir?

1960 Düzce doğumludur. Düzce Ticaret Lisesi Muhasebe Bölümünden mezundur. Adana 6.Kolordu Komutanlığı'nda askerliğini yaptı ve Özel Tim Komutanı koruması olarak görev aldı ve görevde Kolordu Komutanlığı tarafından üstün başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Birol Şahin evli ve 4 çocuk babasıdır.

Milli Gençlik Vakıflarında görev yaptı. Amatör olarak futbol oynadı. Karate ve Kung-fu yaptı. Kaynaşlıspor'da As Başkanlık görevinde bulundu.
Refah Partisi ve Ak Parti Siyaset Akademilerinde Eğitim aldı. Arapça öğrendi. 

1991 - 1998 yılları arasında Refah Partisi Kaynaşlı Belde Başkanlığı yaptı.

1998-2001 Yılları arasında Fazilet Partisi Bolu İl Başkan Yardımcılığı

2001-2011 yılları arasında Ak Parti Kaynaşlı İlçe Başkanlığı

2015 te Düzce Bağımsız Milletvekili Adayı oldu.

31 Mart'ta MHP’den belediye başkanı oldu.