Dylan O'Brien kimdir, nerelidir, kaç yaşında, hangi yapımlarda oynadı?

TAKİP ET

Ekranların sevilen oyuncuları arasında yer alan Dylan O'Brien, son dönemlerde magazin dünyasının gündeminde yer alıyor. Vatandaşlarımız Dylan O'Brienkimdir, kaç yaşındadır, nerelidir, evli mi, hangi yapımlarda oynadı sorularının yanıtlarını arıyor.

Reklam
Reklam

Dünya sinema tarihinin en iyi oyuncuları arasında yer alan Dylan O’Brien, son dönemlerde yeniden gündeme gelmeye başladı. Ekranların sevilen oyuncuları arasında yer alan Dylan O’Brien, son dönemlerde magazin dünyasının gündeminde yer alıyor. Vatandaşlarımız Dylan O’Brienkimdir, kaç yaşındadır, nerelidir, evli mi, hangi yapımlarda oynadı sorularının yanıtlarını arıyor.

Dylan O’Brien Biyografisi

Kendisini Teen Wolf dizisindeki Stiles Stilinski karakteriyle tanıyoruz. 1991 yılında New York’ta dünyaya geldi. Sonrasında Labirent dizisinde Thomas karakteriyle yıldızını parlattı. Babası kameramandır. Annesi de eski bir oyuncudur. Annesi hem İspanyol, hem İngiliz hem de İtalya asıllı bir kadındır. Çok sevdiği Maggie isminde bir köpeği vardır. Julia adıyla bir kız kardeşe sahiptir.

Dylan O’Brien Rol Aldığı Yapımlar

Maze Runner: The Death Cure

American Assassin

Maze Runner: The Scorch Trials

Maze Runner

The Intenship

The First Time

High Road

Charlie Brown: Blockhead’s Revenge

Sandland: Summer’s Kiss

dylan o’brien dylan obrien instagram dylan obrien filmleri dylan obrien twitter dylan obrien and britt robertson