E-devlet murise ait mevduat hesabı sorgulama nasıl yapılır?

TAKİP ET

E-devlet üzerinden birçok işlem yapılabilmektedir. E-devlet'te yeni bir döneme daha geçildi. E-devlet üzerinden murise ait mevduat hesabı sorgulaması yapılabilecek. Vatandaşın bankaya gitmesine gerek kalmadı. E-devlet murise ait mevduat hesabı sorgulaması nasıl yapılır? Bu haberimizde E-devlet'in yeni dönemine ilişkin detayları sizler için derledik. İşte E-devlet murise ait mevduat hesabı sorgulama detayları...

Reklam
Reklam

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi'nden bir açıklama geldi. eDevlet'te yeni bir dönem başlıyor. Bankaya gitmeden eDevlet üzerinden sorgulama yapmak mümkün olacak. Yeni hizmet e-Devlet üzerinden teslim edilmeye başlandı. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, "Mevduat Bankacılığı Uygulaması murise  ait mevduat fonu hesabı hizmetinin" eDevlet Kapısı üzerinden verilmeye başlandığını bildirdi.

Murise ait sorgulama e-Devlet üzerinden yapılabilecek

Açıklamada, varislerinin söz konusu hizmetle  mevduat yatırdığı ve fon bulundurduğu bankaların incelemesinin ardından bu bankaların listeleneceği belirtildi. Tebligat öncesi mirasçılar bankalara ayrı ayrı başvurarak bu bilgiyi aldığına dikkat çekildi.  e-Devlet hizmetleri hayatınızı kolaylaştırmayı amaçlamaktadır.

e-devlet e-devlet murise ait mevduat hesabı sorgulama