E Devlet soy ağacı sorgulama nasıl yapılmaktadır?

TAKİP ET

E- devlet uygulaması sayesinde insanlar birçok işleme kolayca ulaşabilmektedir. E -devlet uygulaması başlattığı soy ağacı uygulaması ile insanlara alt-üst soy bilgisini sorgulama imkanı sunmaktadır. Soy ağacı sorgulama nasıl yapılmaktadır? Soy ağacına ilişkin tüm detayları sizler için derledik...

Reklam
Reklam

Son zamanlarda vatandaşlar birden fazla işlemi e-devlet üzerinden gerçekleştirebilmektedir. PTT aracılığıyla şifrenizi alabilirsiniz. Sistemde geçmişe dair birçok bilgiye ulaşabilirsiniz. En fazla araştırılan konu ise soy ağacı oldu.

E-devlet soy ağacı

kişi kendi soyundan gelen kişileri öğrenebilir. Hatta bu sistemle geçmişte yaşamış aile bireylerini de öğrenebilir. Soyunun nereye dayandığı ortaya çıkmaktadır.

Soy ağacını sorgulamak için e –devletinizin olması gerekmektedir. Alacağınız şifre ile birlikte e –devletinize giriş yapın. Hizmetler bölümünden Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü kategorisine gidiniz. Açılan sayfada alt-üst soy bilgisini sorgulama seçeneğini seçiniz. Bu şekilde soy ağacınıza ulaşabilirsiniz.

Sisteme aynı anda giriş yapılması ya da taleplerin çok olmasından dolayı işlem yavaş bir şekilde ilerleyebilir. Belirli sayıda soy ağacı sorgulaması yapabilmektesiniz.

Soy ağacının başka insanların eline geçmemesi için güvenilir olmayan 3.şahıslarla paylaşmayınız.

 

e devlet soy ağacı e devlet soy ağacı ekşi e devlet soy ağacı nasıl yapılır e devlet soy ağacı sorgulama nasıl yapılır video e devlet soy ağacı daha eski