e-Devlet'te yeni dönem! Artık bu işlem de yapılacak

TAKİP ET

E-Devlet'te yeni hizmet duyurusu yaptı. Vatandaşların kurumsal işlerini daha kolay halletmesi ne yardımcı olan e-devlet'i Şimdi de milyonlarca kullanıcının abonelik işlemlerini sistem üzerinden yapmasına imkan tanıyacak. Yeni hizmet duyurusunu yayınlayan e-devlet'te abonelik sözleşme sürecini başlatan ilk kurum Telekom operatörü Türksat kablo oldu.

Reklam
Reklam

Vatandaşların kurumsal alanda işlerini çok daha kolay hale etmesine imkan tanıyan e-devlet onlarca hizmetin yanında yeni bir duyuru daha yayınladı. Bundan sonra abonelik sözleşmeleri de e-devlet üzerinden yapılabilecek. e-Devlet kapısına doğrudan Entegre edilecek abonelik sözleşmesi işlemleri sayesinde milyonlarca kullanıcı sıra beklemeden ardından de kurtulmuş olacak. E devlet yeni hizmet duygusu ile birlikte onay sürecini başlatan ilk kurum ise Telekom operatörü Türksat kablo oldu. Artık Türksat kablo abonelikleri e-devlet üzerinden yapılabiliyor.

ABONELİK SÖZLEŞMELERİNDE YENİ DÖNEM

E devlet tarafından duyurusu yapılan yeni hizmet sayesinde artık abonelik sözleşmelerinde de yeni bir dönem başlamış olacak. Vatandaşlar bir çok abonelik işlemini firmalara gitmek zorunda kalmadan e-devlet üzerinden Online olarak gerçekleştirme şansını yakalayacak. Bu da vatandaşlar için hem zamandan tasarruf olacak hem de kamu kurumlarındaki Yoğunluğun önüne geçilmiş olacak.

TÜRKSAT DUYURU YAYINLADI

TÜRKSAT A.Ş. e-devletin yeni hizmet duyurusu sonrasında yeni bir duyuru yayınlayarak artık abonelik işlemlerinin e-devlet üzerinden yapılabileceğini bildirdi. Böylece e devletin yeni hizmet duyurusundan faydalanan ilk kurum TÜRKSAT A.Ş. oldu. TÜRKSAT’ın ilk sözleşmesi 7 Temmuz tarihinde devreye girdi ve onaylandı.