e-Devlet yeni özellik duyuruldu: e-devlet tarife karşılaştırma nasıl yapılır?

TAKİP ET

Vatandaşların kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlerini kolaylaştıran e Devlet yeni hizmet duyurusu yaptı. Artık e-devlet üzerinden telefon, internet, televizyon gibi Ürünlerin tarifelerini karşılaştırmak Mümkün olacak. Böylece vatandaşlar hem kendilerine hem de büyük bütçelerine en uygun tarifeyi kullanabilecek. Peki, e-devlet tarife karşılaştırma nasıl yapılır? e-devlet tarife karşılaştırma ve detaylar haberimizde…

Reklam
Reklam

E-devlet, vatandaşların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Yeni hizmet duyurularını sık sık yayınlayan e-devlet platformunda artık telefon, internet ve televizyon gibi kullandığınız ürünlerin tarifelerini karşılaştırmak mümkün. Bilgi teknolojileri ve iletişim kurumu bünyesine eklenen yeni hizmet ile birlikte artık en uygun fırsatlardan yararlanmak çok kolay olacak.

E-devlet tarife karşılaştırma nasıl yapılır?

Artık e-devlet üzerinden tarife karşılaştırma yapmak mümkün. Bilgi teknolojileri ve iletişim kurumu tarafından yapılan duyuruya göre vatandaşlar kullandıkları telefon, televizyon ve internet gibi ürünlerin tarifelerini başka tarifelerle karşılaştırma şansı bulacak. Böylece en ekonomik ve ihtiyacı en uygun tarifeye kolayca ulaşmak da mümkün olacak. E-devlet tarife karşılaştırma yapmak için T.C. kimlik numarası ve şifrenizle e-devlet girişi yaptıktan sonra bilgi teknolojileri ve iletişim kurumu sekmesine tıklayarak tarife karşılaştırma bölümünden işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda e-devlet üzerinden tarife değişikliği yapmak da mümkün.