E-okul ne zaman kapatılacak? E-okul erişimi en son ne zaman?

TAKİP ET

E okul ne zaman kapanacak? Öğrenci ve velilerin takiplerini yaptıkları e-okul ne zaman kapanacak sorusu gündemde. 'e okul kapatıldı mı?' sorusuna öğrenci ve veliler cevap arıyor. Son notların girildiği şu sıra hem notlar hem de not ortalamaları önem taşıyor. Karne notlarının nasıl geleceğini merak eden veli ve öğrenciler 'e okul kapandı mı? e okul ne zaman kapatılacak?' merak ediyor. İşte detaylar…

Reklam
Reklam

Öğrenci ve velilerin sık sık takip ettiği e-okul hakkında araştırmalar başladı. E okul kadın mı? sorusu gündemde. Öğrencilerin son notlarını öğrenmek için, not ortalamalarını görmek ve karnelerinin nasıl geleceğini tahmin etmek için başvurduğu e okul ne zaman kapanıyor?

E-okul ne zaman kapatılacak?

Öğrenci ve velilerin e-okul veli bilgilendirme sistemi üzerine özel durumlar dışında istedikleri kadar erişebilme imkanları bulunuyor. Bu sıra yaşanan yoğunluk sebebiyle e-okul kapandı mı sorusu gündeme geldi.
E okul geçtiğimiz dönemlerde erişime kapansa da artık okulun son günlerinde sisteme erişilebiliyor.



E okul kapandı mı?

Yaşanan yoğunluk bazen sistemsel problemlere neden olabiliyor. Ancak e okul sisteminin kapanması gibi bir durum söz konusu değil. E okul sistemine erişmek için sayfayı güncelleyerek tekrar giriş yapmayı deneyerek ulaşabilirsiniz.