e-Okul öğrenci karne görüntüleme ekranı 2022! e-Okul karne sorgulama nasıl yapılır? 

TAKİP ET

2021-2022 eğitim-öğretim yılının son gününde e-okul öğrenci karne görüntüleme ekranı gündemde. e-okul üzerinden karnesini görüntülemek isteyen öğrenciler karne görüntüleme ekranını araştırıyor. Bugün karne heyecanı yaşayan milyonlarca öğrenci e-okulun kapanıp kapanmadığını ve karnelerini e-okul üzerinden nasıl görüntüleyeceklerini araştırıyor. Bugün uzun ve yorucu bir maratonun sonuna gelinirken Türkiye genelinde tüm okullarda karne heyecanı yaşandı.

Reklam
Reklam

2021-2022 eğitim-öğretim yılının son gününde e-okul öğrenci karne görüntüleme ekranı gündemde. e-okul üzerinden karnesini görüntülemek isteyen öğrenciler karne görüntüleme ekranını araştırıyor. Bugün karne heyecanı yaşayan milyonlarca öğrenci e-okulun kapanıp kapanmadığını ve karnelerini e-okul üzerinden nasıl görüntüleyeceklerini araştırıyor. Bugün uzun ve yorucu bir maratonun sonuna gelinirken Türkiye genelinde tüm okullarda karne heyecanı yaşandı. Okullarda karne heyecanı yaşanırken milyonlarca öğrencinin karnelerini e-okul üzerinden görüntüleyebileceği bildirildi. Bu gelişmenin ardından öğrenciler ve veliler e-karne görüntülemeyi araştırmaya başladı. Peki, e-okul öğrenci karne sorgulama nasıl yapılır? E-karne nasıl görüntülenir? E-okul ne zaman kapanacak? İşte merak edilen tüm detaylar…

e-Okul Ne Zaman Kapanacak?

e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi, bakım ve onarım zamanları dışında kesintisiz olarak hizmet vermektedir. Okullarda dönem sonunda yaşanan yoğunluk sebebiyle e-Okula girişlerde bazı problemler yaşanabilir. E-Okul, karne döneminde de öğrencilerin erişimine açık olacak. 



e-Okul VSB Neden Açılmıyor?

17 Haziran 2022 Cuma (bugün) Türkiye genelinde tüm öğrenciler ikinci dönemin sonuna geldi ve karnelerine kavuştu. 3 aylık yaz tatili başlarken bugün yılsonu sebebiyle yaşanan yoğunluktan dolayı e-Okul VSB sisteminde de aksaklıklar görülebiliyor. Sistemde oluşan yoğunluk sebebiyle zaman zaman problem yaşanabiliyor.

e-Okul Karne Görüntüleme Ekranı

e-okul karne görüntüleme ekranı 2022 bugünün en çok araştırılan konusu oldu. 2021-2022 eğitim-öğretim yılının sonuna gelinirken öğrenciler karne, takdir ve teşekkür belgelerini 17 Haziran 2022 Cuma (bugün) okullarında alacak. Diğer yandan e-Okul sistemine giriş yaparak da karne görüntülemesi yapılabilecek. https://eokulyd.meb.gov.tr internet adresi üzerinden giriş yaparak Veli bilgilendirme Sistemi yazan sekmeye tıklayabilir ve ekranda istenilen bilgileri girerek e-karne sorgulaması yapabilirsiniz.