E- Okul sisteminde karne nasıl görüntülenir? E- Okul'da karne notu sorgulama yapılır mı?

TAKİP ET

Okulların ilk eğitim öğretim dönemi 21 Ocak 2022 Cuma günü sona eriyor. Karnelerini almak üzere okullara gidecek olan öğrenciler karne heyecanı yaşıyor. Karnelerini yüz yüze alamayacak öğrenciler ise E-Okul ekranından dijtal olarak karnelerini görüntüleyebilecek. Peki, E Okul VBS'ye öğrenci sınav notları girildi mi? E- Okul'da karne notu sorgulama yapılır mı? İşte merak edilen soruların yanıtları…

Reklam
Reklam

21 Ocak 2022 Cuma günü karne alacak olan öğrenciler 15 tatil sevincini yaşıyor. Yüz yüze karne alacak olan öğrenciler okul yolunu tutarken alamayacak olan öğrenciler E- Okul sisteminden karnelerini öğrenip öğrenemeyeceklerini araştırıyor. Peki, E Okul VBS'ye öğrenci sınav notları girildi mi? E- Okul'da karne notu sorgulama yapılır mı? İşte merak edilen soruların yanıtları…

E-OKUL KARNE GÖRÜNTÜLEME
Milli Eğitim Bakanlığı bünyesindeki okullarda eğitim gören öğrenciler 21 Ocak Cuma günü karnelerini alacak. Bir dönem boyunca yoğun geçen derslerin ardından öğrenciler 15 tatilin tadını çıkarmaya başlayacak. 21 Ocak Cuma günü okula gidemeyecek olan öğrenciler karne notlarını ve devamsızlık bilgilerini içeren ilk döneme ait karnelerini E-Karne ile dijital olarak görüntüleyebilecek. 

E-OKUL DİJİTAL KARNE NASIL GÖRÜNTÜLENİR?
Sınav sonuçları öğretmenler tarafından sisteme girildikten sonra, öğrenci ve veliler de E- Okul VBS sistemine giriş yaparak sistemdeki notları görüntüleyebilecektir.

Sisteme giriş yapıldıktan sonra ekranın sol alt köşesinde yer alan "E-Karne" alanına tıklayınız. Daha sonra Pop-Up iznini verdikten sonra açılacak olan E-Karne ekranında aldığınız belgeleri ve notlarınızı görüntüleyebilirsiniz.

E OKUL GİRİŞ VE DİJİTAL KARNE GÖRÜNTÜLEME EKRANI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

E okul E okul VBS E okul karne E okul karne sorgulama