E Okul VBS öğretmen not giriş ekranı ne zaman bitiyor? E Okul ne zaman kapanacak?

TAKİP ET

15 tatile az bir süre kala öğrencilerde karne telaşı başladı. Kimilerinin yüzünü güldüren karneler kimilerinin de yüzünü güldürmemektedir. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiren sömestr öncesinde en çok merak edilen konulardan biri de e-okul not girişinin ne zaman kapatılacağı konusu oldu. E Okul not girişi ne zaman kapanacak? MEB E Okul VBS öğretmen girişi ve yazılı not giriş sayfası ne zaman, saat kaçta kapanır? İşte merak edilen soruların yanıtları…

Reklam
Reklam

Karne almaya sayılı günler kala öğrencilerde heyecan başladı. 15 gün boyunca tatil yapacak olan öğrenciler yoğun geçen okul sürecinin ardından biraz dinlenme fırsatı bulacak. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiren sömestr öncesinde en çok merak edilen konulardan biri de e-okul not girişinin ne zaman kapatılacağı konusu oldu. E Okul not girişi devam ediyor mu, ne zaman bitecek? MEB E Okul VBS öğretmen girişi ve yazılı not giriş sayfası ne zaman, saat kaçta kapanacak? İşte merak edilen soruların yanıtları haberimizde…

Yarıyıl Tatili ne zaman başlıyor?
Yoğun geçen bir dönemin ardından tatil yapacak olan öğrencilerde karne telaşı başladı. pek çok öğrenci ne zaman karne alacaklarını merak ediyor. 21 Ocak Cuma günü 1. dönem karnesini alacak olan milyonlarca öğrenci için 24 Ocak Pazartesi günü 2021-2022 eğitim öğretim yılının yarıyıl tatili başlamış olacak. MEB tarafından geliştirilen e-Okul sistemi sayesinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri takdir teşekkür hesaplamalarına, sene içinde girdikleri sınavlardan kaç puan aldıklarını, devamsızlık bilgilerini ve daha pek çok bilgiye karnelerini eline almadan önce ulaşabiliyor.

E OKUL NE ZAMAN KAPANACAK, NOT GİRİŞİ KAPANDI MI?

MEB tarafından yapılan öğrencilerin ve velilerin notlarını kolayca öğrenebilecekleri E- Okul bilgi sistemi pek çok kişi tarafından araştırılıyor. 21 Ocak Cuma günü karnelerini alacak olan öğrenciler için 2021-2022 sömestr tatili 24 Ocak Pazartesi itibarıyla başlayacak. E-Okul sistemine not girişleri sınav sonuçlarının açıklanmasıyla başladı ve şu an devam ediyor. Sistem, karnelerin verilmesinden bir kaç gün önce kapanıyor.

E-OKUL VBS GİRİŞ YAPMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

E OKUL VBS GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

E-Okul VBS'ye giriş yapmak için şu adımları izleyebilirsiniz;
İlk önce "e-okul.meb.gov.tr" adresine giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha sonra karşınıza çıkan ekrana sizden istenilen bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde girmelisiniz.
Bu bilgiler doğru girmeniz durumunda sistem size ikinci bölümü açacaktır. 
Bu bölümde ise öğrencinin kimlik bilgileri veya eğitim bilgileri istenmektedir. (Nüfusa kayıtlı olduğu il, okuduğu sınıf gibi)
Son olarak karşınıza çıkacak olan öğrencinin fotoğrafını doğru seçtikten sonra sistem kullanıma açılmaktadır. 
Tüm bu adımları eksiksiz yaptığınız takdirde, sisteme giriş yapabilir ve öğrencinin tüm not bilgileri, sınav tarihleri ve devamsızlık tarihlerini öğrenebilirsiniz. Ayrıca sistemde öğrencinin okuduğu kitaplar, yazılı ortalamaları ve daha birçok bilgiye ulaşmak mümkündür.

E- Okul E- Okul VBS E- Okul kapandı mı 15 tatil ne zaman