e-YDS 2021 sınav giriş belgesi nasıl alınıyor? e-YDS sınavı ne zaman ve saat kaçta yapılacak?

TAKİP ET

e YDS 2021 / 14 İngilizce Sınav Giriş Belgesi açıklamasını sınav adaylarını heyecan ile beklemektedir. 11 Aralık 2021 Cumartesi günü ÖSYM tarafından yapılacak olan e - YDS sınavı için heyecan doruklarda. Peki, e - YDS 2021 / 14 İngilizce sınavı giriş belgesi nasl alınıyor? işte detaylar..

Reklam
Reklam

e - YDS 2021 / 14 İngilizce Sınav Giriş Belgesini sınava girecek olan adaylar heyecan içinde beklemektedir. 11 Aralık 2021 Cumartesi günü ÖSYM tarafından yapılacak olan sıvavın giriş elgeleri ise öğrenciler tarafından araştırma konusu oldu. Sınav öncesinde e - YDS 2021 sınava giriş belgesi nasıl alınmaktadır? YDS sınavı ne zaman yapılacak? e - YDS snavı saat kaçta olacak? sorularının cevapları adaylar tarafından merak edilen bir diğer husustur. ÖSYM tarafından yapılacak olan e - YDS sınav giriş belgeleri ise öğrencilerin erişimine açıldı.

e - YDS sınav giriş belgeleri erişime açıldı!
ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek olan e - YDS sınavı için öğrenciler, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınav Giriş Belgesini, ÖSYM 'nin '' https://ais.osym.gov.tr '' adlı resmi internet adresi üzerinden T.C. kimlik numaraları ile aday şifrelerini girerek öğrenebilecekler. 2021 - ALES / 3 sınavı için de adaylar, saat 10.00 'dan sonra ve e - YDS 2021 / 13 sınavı için de saat 13.30 2dan sonra hiçbir şekilde sınav binalarına giriş yapamayacaklardır.

e - YDS sınavı ne zaman ve hangi saatte yapılacak?
e - YDS 2021 / 14 İngilizce sınavı 11 Aralık 2021 Cumartesi günü ÖSYM tarafından gerçekleştirilecektir. Yapılacak olan e - YDS İngilizce sınavı için öğrencileri, saat 13.30 'dan sona sınav binalarına hiçbir şekilde giriş yapamayacaklardır.

Sınava giriş belgesinde yer alan temel kurallar nelerdir?
Sınava giriş belgesi üzerinde, sınava girecek olan adayın snava gireceği merkez adresi, bina adı, salon bilgileri ve adayın fotoğrafı yer alacaktır. Bu belgenin üzerinde sınava girecek olan adayın fotoğrafının olması ise zorunludur. Adaylar, sınava giriş belgelerini herhangi bir yazıcı yardımı ile elde edebilirler ve sınava giriş belgesinin üzerinde fotoğraf olmasına da ayrıca dikkat etmeleri gerekmektedir.
Adaylar, internet üzerinden alacakları sınava giriş belgesini renkli olarak veya siyah - beyaz çıktıklarını sınav günü yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Belgenin ön ile arka yüzünde ÖSYM 'nin belirlemiş olduğu bilgiler haricinde herhangi bir yazı, resim, işaret ve benzer ifadenin bulunmaması gerekmektedir.
Sınava girecek olan adayların binayı sınavın yapılacağı tarihten önce gelip görmeleri yararlarına olacaktır. Adaylara başka herhangi bir tane Sınav Giriş Belgesi gönderilmeyecektir.
Sınava Giriş Belgesi 'ni ( fotoğraf görünür olacak şekilde ) yanında bulundurmayan adaylar hiçbir şekilde sınava alnmayacaktır. Bina girişlerinde yoğunluğa sebebiyet verilmemesi adına adayların çanta ya da benzer eşyalarını sınava girecekleri binaya getirmemeleri ve sınava gelirken metal bir aksesuar içermeyen sade bir kıyafet ile gelmeleri gerekmektedir. Aynı zamanda adayların sınav yapılmadan en az 1 saat öncesinde sınavın gerçekleşeceği bina önünde hazır bir şekilde beklemeleri de sınav salonlarına zamanında giriş yapabilmeleri için oldukça önemlidir.

ÖSYM e -YDS sınav giriş belgesi nasıl alınır? e - YDS sınavı ne zaman yapılacak?