Ebru Gündeş ve genç sevgilisinin mahrem fotoğrafları ifşa oldu!

TAKİP ET

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş'in kendisinden küçük olan Iraklı iş insanı Rassan Khosnaw ile Aşk yaşadığı uzun zamandan beri konuşuluyordu. Ancak sanatçı her fırsatta bu iddiaları yalanlamıştı. Geçtiğimiz günlerde Ebru Gündeş ve genç sevgilisi Rassan Khosnaw'ın aşk fotoğrafı basına sızdı ve ilişki doğrulandı. Ancak Iraklı iş insanı Rassan Khosnaw, Illegal gruplar tarafından hacker saldırısına uğradığını iddia ederek savcılığa başvurdu. Talebi haklı bulan hakim fotoğraflara erişim engeli getirdi.

Reklam
Reklam

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş'in O da bir süredir Iraklı iş insanı Rassan Khosnaw ile anılıyor. Aşk iddialarına sürekli yalanlayan Ebru Gündeş'in sevgilisi ile fotoğrafı Geçtiğimiz günlerde basına yansımıştı. Ünlü sanatçı Ebru Gündeş ile aşk karesi medyaya düşen Iraklı iş insanı illegal gruplar tarafından hacker saldırısına uğradığını öne sürerek nöbetçi Sulh Ceza hakimliğine başvurdu ve fotoğraflara erişim engeli istedi. Hakimlik de bu talebi yerinde bularak erişim engeli getirdi.
 

Aşk görüntüleri medyaya sızdı

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş ve genç sevgilisi Rassan Khoshnaw’ın Aşk görüntüleri Geçtiğimiz günlerde medyaya yazılmış ve ikilinin ilişkisi de böylelikle doğrulanmış. Khoshnaw, illegal gruplar tarafından hacker saldırısına uğradığını söyleyerek mahkemeye başvurdu. Özel hayatına ait görüntülerin telefonundan çalındığını iddia eden Khoshnaw’ın şikayeti üzerine mahkeme iddiaları değerlendirdi.
 

Erişim engeli getirildi

Ebru Gündeş ve Iraklı sevgilisinin Aşk görüntülerinin ortaya çıkması sonrasında yapılan başvuru sonucunda fotoğrafların yayından kaldırılması talep edildi. Iraklı iş insanı nöbetçi Sulh Ceza hakimliğine yaptığı başvuruda, kendisine ait telefon ve bilgisayara illegal gruplar tarafından saldırı yapıldığını belirterek Özel hayatın gizliliğinin ihlal edildiğini iddia etti ve erişim engeli getirilmesini talep etti. Nöbetçi Sulh Ceza hakimliği de bu talebi yerinde bularak fotoğraflara erişim engeli getirdi.