Ebru Polat'ın bir paket sakıza ödediği para dudak uçuklattı! Fişi görünce kalbinize inecek

TAKİP ET

Sosyal medya hesabından yaptığı Cesur paylaşımlarla adından söz ettiren Ebru Polat şu sıralar bambaşka bir olayla gündemde. Şarkıcı Ebru Polat sosyal medya hesabından paylaştığı fişle gündeme bomba gibi düştü. Ebru Polat'ın bir kutu sakız için ödediği para Dudak uçuklattı.

Reklam
Reklam

Ünlü şarkıcı Ebru Polat sık sık sosyal medya hesabından yaptığı Cesur paylaşımlarla gündeme geliyor. Ancak bu defa Ebru Polat'ın paylaşımı sosyal medya kullanıcılarına adeta ikiye böldü. Ünlü şarkıcı Bu defa sosyal medya hesabından artan fiyatlara tepki gösterdi. 1 kutu sakız ödediği parayı sosyal medya hesabından paylaşan şarkıcı herkesi hayrete düşürdü.

Artan fiyatlara tepki gösterdi

Şarkıcılık daha sonra sosyal medya fenomenliğine soyunan Ünlü şarkıcı Ebru Polat Cesur paylaşımları ile sık sık sosyal medyanın gündemine oturuyor. Zaman zaman itiraf paylaşımları ile de çok konuşulan Ebru Polat bu defa artan fiyatlara isyan etti. Ebru Polat'ın paylaştığı fiş sosyal medyada adeta viran oldu.

Bir kutu sakız da 900 Lira ödedi

Zaman zamanı harcamaları ile de eleştiri oklarının hedefi olan Ebru Polat bu defa sosyal medya hesabından bir kutu sakız ödediği parayı paylaştı. Ebru Polat sakıza verdiği para ile sosyal medyanın gündemine otururken 900 TL sakız olmaz yorumları yapıldı.

Ebru Polat sosyal medya hesabından aldığı sakızın fişini de paylaşırken "Çiğnediğim tek sakız bu 900 TL olmuş. Uçtu gitti ama aldım tabii yine de" ifadelerini kullandı.