Ebru Şahin'in güzelliği komşuyu büyüledi! Herkes maçı bırakıp onu izledi

TAKİP ET

Basketbolcu sevgilisi Cedi Osman ile geçtiğimiz ay nikah masasına oturan Ebru Şahin, milli takımında da forma giyen Eşine destek olmak için maça gitti. Yunanistan'da basının ilgi odağı olan Ebru Şahin'in güzelliği herkesi büyüledi.

Reklam
Reklam

ATV Canlarım da 2019 yılında yayınlanan hercai dizisinde başrol olan Ebru Şahin Kısa süre içerisinde hem güzelliği hem de başarılı performansı ile adını geniş kitlelere duyurmayı başardı. aşk hayatında da mutluluğu bulan Ebru Şahin geçtiğimiz basketbolcu sevgilisi Cedi Osman ile dünyaevine girdi. Makedonya'da evlenen dünyaca ünlü çift uzun süren balayının sonrasında işlerine geri döndü.

EŞİNE DESTEK OLMAK İÇİN MAÇA GİTTİ

Yeni sezonun yaklaşması ile birlikte hem kendiişleri hem de eşinin işleri için Türkiye'ye geri dönen Ebru Şahin Fiba 2023 Dünya Kupası elemelerinde milli takımında forma giyen Eşine destek olabilmek için A milli erkek basketbol takımının Yunanistan'da oynanan maçını izlemeye gitti. Saha kenarında eşini izleyen Şahin'e yılan basının ilgisi de oldukça büyük oldu.

GÜZELLİĞİ İLE HERKESİ BÜYÜLEDİ

Saha kenarında büyük bir Coşku ile maçı takip eden Ebru Şahin ile Cedi Osman'ın sarılması da Yunan bakımında olay oldu. Bulunan taraftarlar maçı bırakıp uzun süre boyunca güzel oyuncuyu izledi.