Ebru Şahin tanınmayacak halde, kendi değil estetikleri konuşuyor!

TAKİP ET

Hercai'inin Reyyan'ı olarak son zamanların en popüler oyuncusu olmayı başaran ve birçok hayran kazanan Ebru Şahin, yaptırdığı estetiklerle adeta tanınmaz hale geldi!

Reklam
Reklam

Hercai’nin Reyyan’ı olarak son zamanlara damgasını vuran ve geçtiğimiz yaz NBA’nın yıldız oyuncusu dünyaca ünlü basketbolcu Cedi Osman ile dünya evine giren Ebru Şahin’i görenler tanıyamıyor. Evliliklerinin ardından uzun bir balayı tatili yapan çift ABD dönüşünde objektiflere takıldı. Ebru Şahin’in daha önce saçında yaptığı değişimin yanı sıra yüzündeki değişim de gözlerden kaçmadı!

ABD’den döndüler

Ebru Şahin ve Cedi Osman çifti uzun balayı tatillerinin ardından Amerika’dan dönerek işlerinin başına geçtiler. Ebru Şahin Amerika dönüşünde objektifler karşısında herkesi şaşırtmayı başardı. Kıvırcık saçlarını düz hale çeviren Şahin’in bu kez de yüzünde yaptırdığı değişim gündem olacak gibi görünüyor!

Seda Sayan’ı sollar!

Ebru Şahin’in son halini görenler acaba Amerika’da estetik mi yaptırdı sorusunu sormadan edemiyor. Ebru Şahin’in yeni hali için ‘Seda Sayan’ı bile sollar’ yorumları yapılırken; ünlü oyuncunun yeni hali ise Aydan Şener’e benzetildi.