Ebru Şahin ve Cedi Osman bugün Makedonya'da nikah masasına oturuyor

TAKİP ET

Destan dizisinin yıldızı Ebru Şahin, yaklaşık 2 yıldan beri birlikte olduğu NBA yıldızı basketbolcu sevgilisi Cedi Osman ile bugün nikah masasına oturuyor. Çiftin nikahı Cedi Osman'ın memleketi Makedonya'da kıyılacak.

Reklam
Reklam

Başarılı oyuncu Ebru Şahin basketbolcu sevgilisi Cedi Osman ile bugün nikah masasına oturuyor. Çiftin nikahı Cedi Osman'ın Memleketi olan Makedonya'nın Ohrid şehrinde kıyılacak. Yaklaşık 2 yıldan bu yana devam eden mutlu birlikte biletlerini bugün nikahla taçlandıracak olan çift Daha sonra da düğün yapacak.

Cedi Osman'ın doğduğu yerde evlenecekler

Ebru Şahin ve Cedi Osman çifti Cedi Osman'ın doğduğu yer olan Kuzey Makedonya’nın tarihi kenti Ohri’de imza atmaya karar verdi. Çiftin nikâh töreninin gölün üzerinde bir teknede gerçekleşeceği öğrenildi. Cedi Osman ve Ebru Şahin'in nikah törenine sadece çiftin Çok Yakın dostları ve ailelerinin katılacağı öğrenildi. ünlü çift düğünlerini izle tanıştıkları Çeşme'de bir beach'te yapmaya karar verdi.

Düğün 7 Temmuz'da

Ebru Şahin ve Cedi Osman'ın düğünü ise 7 Temmuz'da olacak. Düğüne katılımın Bir Hayli yüksek olacağı tahmin ediliyor. Organizasyon ekibi çiftin düğünü için hazırlıklara şimdiden başladı.

Makedonya’da prensesler gibi karşılandı

Diğer yandan Ebru Şahin ve Cedi Osman çifti nikahlarının yapılacağı Makedonya’ya bir kaç gün önceden gitti. Ebru Şahin hem kenti gezdi hem de müstakbel eşinin doğduğu yerleri tanıdı. Güzel oyuncu bu sırada sosyal medya hesabından fotoğraflar paylaşmayı da ihmal etmedi. Çiftin mutluluk pozları sosyal medyada beğeni ve yorum rekoru kırdı.

Makedonya'ya gelin olan Ebru Şahin'i hayranları burada da yalnız bırakmadı. Ünlü basketbolcunun memleketinde güzel oyuncu adeta prensesler gibi karşılandı.