Ebru Şahin ve Cedi Osman evlendi mi? Cedi Osman kaç yaşında! Ebru Şahin ve Cedi Osman boy farkı

TAKİP ET

Ünlü oyuncu Ebru Şahin ve basketbolcu sevgilisi Cedi Osman sosyal medyadan günün bombasını patlattı. Bir süredir ilişkileri devam eden ve mutlu bir birliktelik sürdüren ünlü çiftten güzel haber geldi. Ekranların sevilen yüzü Ebru Şahin ve basketbolcu sevgilisi Cedi Osman evlilik yolunda ilk adımı attı.

Reklam
Reklam

Ünlü oyuncu Ebru Şahin ve basketbolcu sevgilisi Cedi Osman sosyal medyadan günün bombasını patlattı. Bir süredir ilişkileri devam eden ve mutlu bir birliktelik sürdüren ünlü çiftten güzel haber geldi. Ekranların sevilen yüzü Ebru Şahin ve basketbolcu sevgilisi Cedi Osman evlilik yolunda ilk adımı attı. Oyuncu Ebru Şahin ve NBA oyuncusu Cedi Osman’ın mutlu birliktelikleri 2020 yılından bu yana devam ediyor. Cedi Osman, geçtiğimiz yaz sevgilisi Ebru Şahin’e Kapadokya’da romantik bir sürprizle evlenme teklifi etmişti. Çift evlilik yolunda ilk adımı attı. Peki, Ebru Şahin ile Cedi Osman evlendi mi? Cedi Osman kaç yaşında? Ebru Şahin kaç yaşında? Ebru Şahin ve Cedi Osman arasında ne kadar boy farkı var? İşte detaylar…

Nişanlandılar

2020 yılının yaz ayından bu yana mutlu bir birliktelik yaşayan güzel oyuncu Ebru Şahin ve basketbolcu sevgilisi Cedi Osman evlilik yolunda ilk adımı attı ve nişanlandı. Cedi Osman, geçtiğimiz yaz sevgilisine romantik bir sürpriz yaparak Kapadokya’da evlilik teklifi etmişti. Yaz sonu nikah masasına oturmaya hazırlanan ünlü çift nişan yüzüklerini taktı.



İstemeye Gitti

Cedi Osman’ın sevgilisi Ebru Şahin’i Tekirdağ’da yaşayan ailesinden istemeye gittiği ve çiftin nişan yüzüklerini taktığı öğrenildi. Güzel haberi sosyal medya hesabından duyuran Ebru Şahin, ‘Dün biraz olaylı geçti’ notuyla nişan karelerini paylaştı.



Ebru Şahin ve Cedi Osman Arasındaki Boy Farkı

Uzun bir süredir aşk yaşayan ünlü çiftin arasındaki boy farkı da sık sık gündeme gelen konular arasında. Ünlü oyuncu Ebru Şahin’in boyu 1,66, Cedi Osman ise 2,01 cm.

Ebru Şahin Kaç Yaşında?

Güzel oyuncu Ebru Şahin, 18 Mayıs 1994 doğumludur 28 yaşındadır.

Cedi Osman Kaç Yaşında?

NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen Türk profesyonel basketbolcu Cedi Osman, 8 Nisan 1995 doğumludur 27 yaşındaıdr.