Ebru Şahin ve Osman Cedi çiftinden evlilik ve balayı açıklamaları geldi

TAKİP ET

İki yıllık birlikteliklerini Temmuz 2022'de evlilik ile taçlandıran oyuncu Ebru Şahin ile NBA'nın yıldız oyuncusu Osman Cedi, 1 Temmuz'da Makedonya'da nikâh masasına oturan güzel çift ardından ülkeye dönerek Çeşme'de düğün törenlerini organize etmişlerdi.

Reklam
Reklam

Düğün sonrası balayı için Seyşeller ve İtalya'ya giymeyi tercih ettiler. Ünlü çift aşklarının başladığı Çeşme'de de deniz ve güneşin tadını çıkarmıştı. Balayı tatillerini bitirip İstanbul’a dönen çift Etiler'de muhabirler tarafından görüntülendi.

Aşkları, 2020 yılının yazında Alaçatı'da başlayan Ebru Şahin işe Cedi Osman, mutluluğun doruklarını yaşayan ünlü çift, ardından hayatlarını birleştirme kararı aldılar. Osman Cedi’nin Kapadokya'da gerçekleştirdiği evlilik teklifine 'evet' yanıtını veren diyen Ebru Şahin, 1 Temmuz'da Makedonya’nın Ohrid şehrinde ünlü basketbolcu ile birlikte nikah masasına oturmuştu. Yakın dostlarının ve aile fertlerinin katıldığı nikah töreninde ikilinin nikah şahitliğini yakın dostları Abdullah Bulut ve Okan Can Yantır üstlenmişti. Ünlü çiftin Makedonya’da kıyılan resmi nikâhın ardından Türkiye'ye gelerek Çeşme'de gerçekleştirdikleri düğününe; sanat, sosyete ve spor camiasından tanınmış simalar katılım sağlamıştı. Törende gerçekleşen temsili nikahı ise Acun Ilıcalı gerçekleştirmişti.

Düğün öncesinde basın mensuplarına poz veren çift, Makedonya’da aile arasında tatlı bir merasim gerçekleştirdiklerini dile getiren çift oraya gelemeyen arkadaşları için de bugün burada eğlence yapmak istediklerini belirtti.  Umarım bu gece çok güzel geçecek diyerek her şey çok iyi olacağını dile getirip, çok heyecanlı olduklarını belirterek sözlerini tamamladılar. Eşini beyaz gelinlikler ile ilk kez gördüğünü söyleyen Osman Cedi; duygularını, çok güzel olduğunu, gördüğü anda kendisine hayran bıraktığını onu gördüğüm an bittim zaten sözleriyle ifade etti.

NBA’nın yıldızı Osman Cedi ile evlenen Ebru Şahin, nikah sonrasında ilk hamle instagram hesabında adını Ebru Şahin Osman olarak değiştirerek geldi.

Düğünde en dikkat çeken detaylardan biri ise gelin arabası olmuştu. NBA takımlarından biri olan Cleveland Cavaliers forması giyen yıldız basketbolcu, bir milyon dolarlık siyah Lamborghini aracı Amerika'dan uçak ile Türkiye’ye getirmişti. 

Balayı için ilk olarak Alaçatı'yı tercih eden çift sonrasında Yunanistan'a giderek rotalarını Seyşeller'e çevirmişti. Afrika'dan sonra İtalya'ya giden Şahin ile Osman, Türkiye’ye döndüklerinde de soluğu aşklarının başladığı yer olan Çeşme'de almıştı. Tatillerinden keyifli anları takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen çiçeği burnunda taze çifte, binlerce yorum ve beğeni gelmişti.

Tatil sonrası İstanbul'a dönen Ebru Şahin ile Cedi Osman, önceki akşam Etiler’de Elbet adlı mekanda yemekte görüntülendiler. Çıkışta gazeteciler ile ayaküstü sohbet eden çift, düğün ve nikah törenleri hakkında konuştu. Her şeyin çok güzel olduğunu yakınları ve sevdikleri ile birlikte mutlu vakkit geçirdiklerini ve muhteşem bir düğün olduğunu aktardı. Sonrasında balayı tatilleri için de konuşan çift, mükemller bir yaz geçirdiklerini onlar için hem kültür hem de eğlence dolu bir gezi olduğunu söylerek artık iş vakti söylemleri ile sohbetlerini tamamlayarak evlerinin yolunu tuttular.