Ebru Şancı'dan gündem olan açıklama! Ebru Şancı kimdir? Ebru Şancı'nın eşi kim? Ebru Şancı Instagram hesabı nedir?

TAKİP ET

Katıldığı canlı yayında yaptığı açıklamayla gündeme bomba gibi düşen Ebru Şancı, sosyal medyanın en çok konuşulan ismi oldu. Futbolcu Alparaslan Öztürk ile evli olan Şancı, eşi ile ilgili yaptığı açıklamayla magazin manşetlerinin üst sırasına yerleşti. Günün en çok konuşulan açıklamasına imza atan Şancı'nın özel hayatı da merak konusu oldu. Gündeme bomba gibi düşen açıklamanın ardından Ebru Şancı ve Alparslan Öztürk'ün hayatı mercek altına alındı.

Reklam
Reklam

Katıldığı canlı yayında yaptığı açıklamayla gündeme bomba gibi düşen Ebru Şancı, sosyal medyanın en çok konuşulan ismi oldu. Futbolcu Alparaslan Öztürk ile evli olan Şancı, eşi ile ilgili yaptığı açıklamayla magazin manşetlerinin üst sırasına yerleşti. Günün en çok konuşulan açıklamasına imza atan Şancı’nın özel hayatı da merak konusu oldu. Gündeme bomba gibi düşen açıklamanın ardından Ebru Şancı ve Alparslan Öztürk’ün hayatı mercek altına alındı. Eşini para karşılığında kadınlarla yemeğe gönderebileceğini söyleyen Ebru Şancı, bu açıklamasının ardından magazin gündemine bomba gibi düştü. Canlı yayında yaptığı açıklamayla hem sunucuları hem de izleyiciyi şaşkına çeviren Şancı’nın bu çıkışı gündem oldu. Peki, Ebru Şancı kimdir? Ebru Şancı eşi kim? Ebru Şancı ne dedi? Ebru Şancı Instagram hesabı nedir? Ebru Şancı kaç yaşında? Alparslan Öztürk Instagram hesabı nedir? İşte detaylar…

‘Paranın Yüzü Sıcaktır’

2. Sayfa programına konuk olan eski model Ebru Şancı, Burak Özçivit’in 2019 yılında Kuveyt’te 80 zengin kadınla 1,5 milyon TL karşısında yemek yemesini anlayışla karşıladığını söyledi ve ‘Ben de kocamı da yollarım hiç sorun değil. Gitsin yiyip gelsin ne var bunda? Hem yemek yesin hem de kadınlarla sohbet etsin. Paranın yüzü sıcaktır, her şeyi göze almışsındır. Parayı hesabında gördükten sonrasına karışmayacaksın. Yemek uzayabilir. Şaka yapıyorum tabi ama yemeğe yollarım’ dedi. 



Ebru Şancı Kimdir?

31 Ağustos 1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Ebru Şancı, Türk model, sunucu ve oyuncudur. 16 yaşında model olarak podyumlarda yer almaya başlayan Şancı, 18 yaşında katıldığı güzellik yarışmasında güzelliğinin tescillenmesi ile profesyonel kariyerini bir ileriye taşıdı. Uzun yıllar New York’ta kalan Şancı, 2010 yılında Türkiye’ye kesin dönüş yaptı ve model ve oyunculuğu n yanı sıra İstanbul ve Türkiye genelinde concierge hizmetleri veren bir şirket kurdu. 2015 yılında furbolcu Alparslan Öztürk ile hayatını birleştirdi. Ebru Şancı ve Alparslan Öztürk çiftinin bu evlilikten 3 çocuğu vardır.

Ebru Şancı Instagram Hesabı Nedir?

Ebru Şancı, Instagram’da ‘ebrusanciozturk’ kullanıcı adıyla yer almaktadır. Ebru Şancı’nın futbolcu eşi Alparslan Öztürk ise Instagram’da ‘ozturkgram’ kullanıcı adıyla yer alıyor.