Ece Erken bu defada Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşiyle mahkemelik oldu

TAKİP ET

Ünlü sunucu Ece Erken, geçtiğimiz aylarda öldürülen avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ailesi ile yaşadığı sorunları aşamıyor. Özellikle kayınbiraderi ile aralarında geçen diyaloglar olay olan Ece Erken bu defa da Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli hakkında şikayetçi oldu.

Reklam
Reklam

Ünlü sunucu Ece Erken'in Avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu Ocak ayında Yeşilköy'de bulunan mekanında uğradığı silahlı saldırı sonucunda Hayatını kaybetmişti. Eşinin öldürülmesi sonrası uzun süre boyunca kendine gelemeyen Ece Erken bir yandan da eşinin ailesi ile yaşadığı sorunlarla boğuşuyor. Özellikle kayınbiraderi Celal Mahmutyazıcıoğlu ile miras hakkında büyük problem yaşayan Ece Erken Şimdi de vefat eden eşinin eski eşi Benan Kocadereli ile mahkemelik oldu.

Miras kavgası devam ediyor

Eşini kaybettikten sonra reddi miras yapan ve bu kavganın içinde olmak istemediğini açıklayan Ece Erken Geçtiğimiz aylarda merhum eşinin ağabeyi tarafından tehdit edildiğini iddia ederek yazışmaları sosyal medyada paylaşmış ve şikayetçi olmuştu. Ece Erken kayınbiraderi Celal Mahmutyazıcıoğlu hakkında kendisini tehdit ettiğini iddia eden mesajları paylaşarak "Kardeşinin mallarına çökmüşsün" demişti.

Benan Kocadereli’den şikayetçi oldu

Ece Erken'in paylaşımları magazin basınında büyük ses getirirken ünlü Sunucunun bu açıklamaları sonrasında Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eski eşi ve 2 çocuğunun annesi Benan Kocadereli suskunluğunu bozdu. Al Sana Haber isimli magazin programına açıklamalarda bulunan Benan kocadereli, Her şey benim bilgim dahilinde. Mal kaçırma yok. Mal kaçırma değil onun adı her şey Naz ve Eda'nın. Asıl mal kaçıran başka birisi" Diyerek Ece erkeni suçlamıştı.

Bu iddialar üzerine Ece Erken eşinin eski eşi hakkında mahkemeye başvurdu.