Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir? Şafak Mahmutyazıcıoğlu neden öldü?

TAKİP ET

Alişan ile Hayata Gülümse programına konuk olan Ece Erken, eşinin vefat etmesinin ardından yaşadığı zorlukları anlattı. Alişan ile Hayata Gülümse programına bugün Ece Erken konuk oldu. Program izleyicileri Ece Erken'in kocası kimdir, nasıl öldü sorularına yanıt aradı. İşte Ece Erken'in eşi ile ilgili tüm detaylar…

Reklam
Reklam

Alişan ile Hayata Gülümse programının bugünkü konuğu Ece Erken oldu. Ece Erken, konuk olduğu programdan eşinin vefat etmesinin ardından yaşadığı zorlu süreci anlattı. Programın izleyicileri, Ece Erken2in eşinin vefat etmesinin ardından yaşadığı zorlukları duyunca Ece Erken’in eşi kimdir, nasıl öldü gibi soruların cevaplarını merak etmeye ve araştırmaya başladı. İşte Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ilgili merak edilen tüm cevaplar…
 

Şafak Mahmut Yazıcıoğlu Kimdir?


Eşi Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Rize’de 1980 yılında dünyaya geldi. İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Kendi hukuk şirketini kurmuş olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, hukuk şirketinde birçok firmanın hukuk danışmanlığını üstlendi.

Fikret Orman’ın olduğu dönemde 1 yıl kadar Beşiktaş Spor Kulübü’nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesiydi. Mahmutyazıcıoğlu, Türkiye’nin önde gelen şirketlerine hukuk danışmanlığı yaparak fazlasıyla dava tecrübesi kazandı. 2 çocuk babası olan Şafak mahmutyazıcıoğlu 42 yaşında vefat etti. 2021 yılı Haziran ayında Ece Erken ile nikah masasına oturarak evlendi.
 

Şafak Mahmutyazıcıoğlu neden öldü?


Beşiktaş Kulübünün de eski yöneticileri arasında bulunan Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Bakırköy’de uğradığı silahlı saldırı sonucunda vefat etti.

Alınan bilgilere göre, Mahmutyazıcıoğlu, Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı'nda saat 00.30 civarında silahlı saldırıya uğradı. Saldırının ardından olay yerine hemen 112 Acil Servis ve polis ekipleri geldi.
Olay yerinde ilk müdahalesi yapılmasına rağmen Şafak Matmutyazıcıoğlu hayatını kaybetti.