Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katilleri için istenen cezalar açıklandı!

TAKİP ET

Ünlü sunucu Ece Erken'in Avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu sahibi olduğu restoranda öldürülmüştü. Cinayetin ardından tutuklanan Sanıklar için savcılık iddianamesini tamamladı. Savcılık, 3 sanık için ağırlaştırılmış müebbet ve 10 yıl 6'şar ay hapis cezası talep ederken 2 sanık için de ağırlaştırılmış müebbet ve 12 yıl 6'şar ay hapis cezası talep etti.

Reklam
Reklam

Ünlü sunucu Ece Erken'in eşi ve eski Beşiktaş yöneticisi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, sahibi olduğu Balıkçı restoranında kurşunlanarak öldürülmüştü. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Katilleri olaydan kısa süre sonra yakalanmış ve tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Olayla ilgili savcılık tarafından yürütülen soruşturma tamamlandı ve iddianame hazırlandı.

Rekor cezalar istendi

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun öldürülmesine ilişkin Savcılık tarafından yürütülen soruşturma sonunda iddianame Hazırlandı ve mahkemeye gönderildi. Hazırlanan iddianamede sanıklar Kadir yasak, Seccad yeşil ve Serkan Dakman hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis ve 10 yıl 6'şar ay hapis cezası istendi. Olay sırasında tetiği çektiği tespit edilen Ali Yasak ve Abdül Kara hakkında ise savcılık ağırlaştırılmış müebbet hapis ve 12 yıl 6'şar ay hapis cezası talep etti.

Ece Erken reddi miras yapmıştı

Ünlü sunucu Ece Erken büyük aşk yaşayarak evlendiği Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun öldürülmesi ile adeta yasa boğulmuştu. Eşinin öldürülmesi sonrasında uzun süre boyunca kendini toparlayamayan Ece Erken geçtiğimiz günlerde ise reddi miras yaptığını açıklamıştı. Diğer yandan Ece Erken sosyal medya hesabından da eşinin soyadını kaldırdı. Konu ile ilgili sorulara cevap veren ünlü sunucu eşinin bazı akrabaları nedeniyle soyadını kaldırdığını söyledi. Ece Erken daha önce de yaptığı açıklamada oğlu için ayakta kalması gerektiğini söylemişti.