Ece Erken oğluna 10 bin TL maaşla bakıcı bulamıyor

TAKİP ET

Ünlü sunucu Ece Erken, oğlu Eymen için bakıcı arayışında. Geçtiğimiz günlerde 8 bin TL maaşla bakıcı olan Ece Erken'in bakıcısının işten ayrıldığı öğrenildi. Yerine yeni bir bakıcı almak isteyen ünlü sunucu 10.000 TL'yi gözden çıkardı Ancak bu paraya çalışacak kimseyi bulamıyor.

Reklam
Reklam

Ünlü sunucu Ece Erken sosyal medya hesabından oğlu Eymen'e bakıcı bulamadığı için dert yandı. Oğlunun bakıcısına 8000 TL maaş ödeyen Ece Erken'in bakıcısı İşten ayrılınca yeni bakıcı arayışına girdiği öğrenildi. Eymen için 10000 TL'yi gözden çıkaran Ece Erken sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu paraya bakıcı bulamadığını söyledi.

AYDA 10.000 TL'YE ÇALIŞACAK KİMSE BULAMIYOR

Geçtiğimiz aylarda avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu nu kaybeden Ece Erken bir yandan zor günlerle mücadele etmeye çalışırken bir yandan da oğlunun bakımını tek başına üstleniyor. 8 bin TL maaşla çalıştırdığı bakıcısı Geçtiğimiz günlerde işten ayrılan Ece Erken ayda 10.000 liraya bakıcı aradığını ancak çalışacak kimse bulamadığını söyleyerek sosyal medyadan isyan etti.

BAKICILAR DOLARLA MAAŞ ALIYOR

Bakıcı fiyatlarının çok arttığını söyleyen Ece Erken sosyal medyadan takipçilerine dert yandı. Ünlü sunucu, bakıcı fiyatlarının çok arttığını belirterek çevresindeki birçok kişinin de dolarla maaş verdiklerini söyledi. Şu anda annesinin de ameliyatlı olduğunu o sebeple Eymen'in bakımı için kendisine yardım edemediğini belirten Ece Erken, 80 bin liraya kadar maaş alan bakıcılar olduğunu belirterek İsyan etti.