Ece Erken vefat eden eşi hakkında yapılan yorumlara daha fazla sessiz kalamadı

TAKİP ET

Ünlü oyuncu ve sucunu olan Ece Erken geçtiğimiz aylarda bir silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu hakkında yapılan yorumlara artık dayanamadı. Yaşadığı suskunluğu yaptığı yorum ile bozdu.

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz ocak ayında Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden olan eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu Yeşilköy'de ortağı olduğu bir restoranda yaşadığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti. Eşinin ölümü ile birlikte derin bir üzüntüye gömülen ünlü oyuncu ve sunucu Ece Erken, uzun süredir kendini toparlamak için çaba sarf ediyordu.

Tehdit edilmişti

Eşinin vefatının ardından Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ailesi ile de sorunlar yaşayan Ece Erken, eski kayınbiraderi Celal Mahmutyazıcıoğlu tarafından tehdit edildiğini iddia ederek bu durumu sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Kısa bir sürenin ardından eşinin mallarını reddi miras etmesine rağmen adı miras kavgalarına karıştığı için Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi ve abisi ile yeniden kavgaya dahil olmuştu.

Benan Kocadereli, Celal Mahmutyazıcıoğlu'nu savunarak konuştuğu bir programda her şeyin onun bilgisi dahilinde olduğunu, mal kaçırma olmadığını her şeyin Naz ve Eda'nın olduğunu ve asıl mal kaçıranın başka birisi olduğunu vurgulamıştı.

Bütün bu olayların ardından geçtiğimiz haftalarda eşinin öldürülmesi davası ile ilgili ilk duruşmaya katılan Ece Erken, katilin o anları anlatması ardından fenalaşarak bayıldı ve kafasını yere vurdu.

Neye uğradığını bilemedi

Sosyal medyayı sıklıkla kullanan ve paylaşım yapan ünlü isim çıktığı İzmir tatilinden yaptığı bir paylaşımın altına yapılan yorum herkesi hayrete düşürdü. Neye uğradığını anlayamayan Ece Erken, yapılan yoruma karşı sinirlenerek tepki gösterdi.

Bir sosyal medya kullanıcısı Erkenin paylaştığı fotoğrafın altına medyum olduğunu iddia ederek, Ece'nin kocasının ruhunu çağırdığını ve onun da geldiğini, Ece'nin yerini hazırladığını 2023'te onu da yanına alacağını ifade eden bir yorum yaptı. 

Yapılan yorum karşısında şok olan Ece Erken, yorumu yapan kişiye nasıl bir ruh hastası olduğunu sorarak sinirlendi. Nasıl bu kadar kötü ve acımasız olabiliyorsunuz soruları ile cevap vererek sinirlendiğini dile getirdi.