Ece Ronay şikayetçi olmuştu! Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'e hapis cezası

TAKİP ET

Şarkıcı Ece Ronay geçtiğimiz haftalarda Mehmet Ali Erbil hakkında taciz ve tehdit iddiası ile şikayette bulunmuştu. Ece Ronay'ın şikayeti üzerine başlatılan soruşturmada Savcı iddianamesini hazırladı. Bakın iddianamede Mehmet Ali Erbil için ne kadar hapis cezası istendi biz…

Reklam
Reklam

Şarkıcı Ece Ronay, klibinde oynayan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil hakkında Geçtiğimiz günlerde savcılığa başvurmuş ve taciz ile tehdit suçlarından şikayetçi olmuştu. Mehmet Ali Erbil iddiaları yalanlasa da savcılık tarafından hazırlanan iddianame ünlü şovmeni mutsuz edecek gibi görünüyor. Savcı iddianameyi tamamladı ve Mehmet Ali Erbil hakkında 8 yıl 10 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

8 yıl 10 ay hapis cezası isteniyor

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil hakkında savcılığın hazırladığı iddianamede Ece Ronay Bilir’i tehdit ettiği iddiası ile 8 yıl 10 aya kadar hapis cezası isteniyor. Davanın 3 ayrı suçtan açıldı öğrenilirken Mehmet Ali Erbil hakkındaki iddialar ve hapis cezası istemi ile büyük şok yaşadı.

İddianame detayları ortaya çıktı

Savcı tarafından hazırlanan iddianamede şüpheli Mehmet Ali Erbil'in şarkıcı Ece Ronay elektronik haberleşme cihazları ile taciz, sesli yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret ve tehdit suçlarından cezalandırılması istendi. İddianamenin detaylarında ise 23 yaşındaki Ece Ronay bilir ve 65 yaşındaki Mehmet Ali Erbil'in tanıştıkları ve sosyal medya üzerinden birbirlerini takibe aldıkları bilgisi verildi. Dijital platformda şarkılarını paylaşan ece Ronay’ın bir süre sonra Mehmet Ali Erbil'e klibinde oynaması için teklifte bulunduğu ifade edildi.

Maddi karşılık olmadan kabul etti

İddianamenin devamında ise Mehmet Ali Erbil'in Bu teklife herhangi bir maddi karşılık olmadan kabul ettiği belirtilirken 1 Ekim 2021 tarihinde tarafların klip çektiği ve bu tarihten 3 gün sonra da Mehmet Ali Erbil'in Ece Ronay Bilir’e mesaj attığı ifade edildi.