Ece Üner'den gündüz kuşağı programlarına dair sert eleştiri! 'Müge Anlı gibi…'

TAKİP ET

Haber spikeri olarak ve 'Ece Üner ile Susma' programıyla tanınan Ece Üner, yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Ece Üner, bu programların kendisini sorgulamasına sebep olduğunu söyledi. Üner, Haysiyet isimli bir kitap yazıp insanların haysiyetleriyle alakalı gün içine yayarak konuşmak bana dokundu' açıklamalarını yaptı.

Reklam
Reklam

Haber spikerliğinden ani bir şekilde gündüz kuşağı programı yapmaya geçen Ece Üner bu dönemde sert eleştirilere maruz kalmıştı, konuk olduğu bir programda açıklamalarda bulundu.
Gündüz kuşağı programlarına ilişkin eleştiriler yapan Ece Üner’in açıklamaları şöyle:
“Kadın kuşağı programlarında çok katmanlı bir sıkıntı var. Birisi yoksulların mahkemesi gibi, bunu kabul ediyorum. En çok da Müge Anlı gibi bu işi profesyonel olarak yıllardır yapan insanların belli mercilerin harekete geçmesini sağladığını ve birçok insanın derdine derman bulduğu gibi bir boyut var. Ancak bir yandan da benim gibi birisine ters ve yanlış gelen yönleri var. Haysiyet adlı bir kitap yazıp gün içine yayarak insanların haysiyerleri hakkında konuşmak bana dokundu.”

Psikolojimi bozdu
Ece Üner, “Dört altı kuşağında bir canavar yaratılmış. Birincisi birbirimizi dikizlemeyi çok seviyoruz, ikincisi onların felaketlerini izleyerek kendi felaketlerine katlanıyorlar. Üçüncüsü fasulye ayıklayan teyzeler bu programları izlerken fasulyenin fiyatını bile sorgulayamıyorlar” ifadelerini kullandı.
Sert eleştirilerini sürdüren Ece Üner, aynı zamanda bu programlardan sonra psikolojisinin bozulduğunu da itiraf etti.