Ecem Erkek ve Ahmet Kural Müjdemi İsterim Filmi ile Beyaz Perdede Birlikte!

TAKİP ET

TMC yapımın ve Erol Avcı'nın yapımcılığını üstlendiği 'Müjdemi İsterim' filmi yeni sezonda beyaz perdede olacak. Başrollerini Ecem Erkek ve Ahmet Kural'ın paylaştığı filmin okuma provalarına başlandı.

Reklam
Reklam

Senaryosunu Olcay Onur Kaya ve Ömer Faruk Yardımcı birlikte kaleme alırken filmin yönetmenliğini de Ömer Faruk Yardımcı yapıyor. Müjdemi İsterim filminin okuma provası için oyuncular Ecem Erkek, Ahmet Kural, İlker Aksum, Mehmet Özgür ve filmin yapımcısı olan Erol Avcı bir araya toplandı. Başrollerini Ecem Erkek ve Ahmet Kural’ın paylaştığı filmin okuma provasında oyuncuların gülme krizine girdiği eğlenceli anlar yaşandı.
 

İzleyenler Kahkaha Tufanı Yaşayacak


“Müjdemi İsterim” filminin maceralı ve eğlenceli hikayesi ile izleyenleri kahkaha dolu anlar bekliyor. Okuma provalarına başlanan projenin çekimleri ise önümüzde ki günlerde başlayacak. Güçlü oyuncu kadrosu ile “Müjdemi İsterim” filmi beyaz perdeye oldukça iddialı bir giriş yapıyor. Oyuncuların okuma provasında komik sahnelerden dolayı sık sık ara vermek zorunda kaldığı film ile izleyenleri kahkaha dolu anlar bekliyor.