Eczanede dehşet! Adresi bulamayınca kadın çalışana saldırdı, tehditler savurdu

TAKİP ET

İstanbul Ataşehir'de kaydedilen bu görüntüler sosyal medyaya damga vurdu. Bir kişi yanlış adres verildiği gerekçesiyle eczanenin yerini bulamadığı için Terör estirdi. Saldırgan bir anda eczanede masaüstünde bulunan bilgisayarı yumurtlamaya başlarken kadın çalışanı da tehdit etti. Eczane çalışanı polisi aramak için telefona yöneldiğinde ise ölüm tehdidi aldı.

Reklam
Reklam

Ataşehir'de bir eczanede yaşanan olay sosyal medyanın gündemine oturdu. Eczaneye gelen bir kişi annesine Yanlış adres verdiği gerekçesiyle sinirlenerek eczanede çalışan kadına saldırdı. Saldırgan masanın üstündeki bilgisayarı yumruklarken polisi aramak için Telefonu eline alma kadın çalışana tehditler yağdırdı.
 

Güvenlik kameralarına yansıdı

Eczanede yaşanan gerginlik dakika dakika güvenlik kamerası görüntülerine yansırken içeri gelen saldırganın eczane çalışanına bir kağıt uzattığı ve sonrasında ise adresle ilgili tepki gösterdiği görülüyor.

Polisi aramak isteyince tehdit etti

Saldırganın gergin tavırları nedeniyle korkan ve panik yaşayan kadın bu sırada telefonu eline alıyor ve polisi aramak istiyor. Ancak daha da sinirlenen adam kadın çalışanın üzerine yürüyerek tehditler savurmaya başlıyor. Eczane çalışanının polisi arayacağını anlayan saldırgan “Polisi ararsan seni öldürürüm. Kafanı koparırım senin" diyerek kadın çalışanı ölümle tehdit ediyor.

Bu sırada eczane içinde bulunan diğer müşteriler de donup kalırken saldırgan eczaneden çıkıp gidiyor.