Eda Ece Yasak Elma'dan ayrılıyor mu? Güzel oyuncunun yeni projesi belli oldu!

TAKİP ET

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteri ile adından söz ettiren Eda Ece şimdilerde yeni bir iddia ile gündemde. Yasak Elma dizisinden ayrılacağı konuşulan güzel oyuncunun yeni projesi ise merak konusu oldu. Peki, Eda Ece Yasak Elma'dan ayrılıyor mu? Yeni projesi ne? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı...

Reklam
Reklam

Dizide canlandırdığı Yıldız karakteriyle herkesin gönlünde taht kuran Eda Ece, doğaçlama performansıyla da seyirciden tam puan alıyor. Güzel oyuncu bu konuda, dört senede kendisine çok fazla şey kattığını ve oyunculukta geliştiğini belirtiyor. 

Yapımcıların yeni gözdesi!
Sergilediği performansla dikkat çeken güzel oyuncu yapımcıların da yeni gözdesi. Medyapım'ın tüm dünyada beğenerek izlenen The Masked Singer adlı yarışma programının ülkemize de getirileceği ve Eda Ece'nin bu projeye dahil olacağı konuşuluyor. Maske Kimsin Sen adıyla ekranlara gelmesi beklenen yarışmanın sunuculuğunu Tansel Öngel'in yapacağı kesinleşti. 
Eda Ece'nin yeni projesi!
Tansel Öngel'in sunacağı Maske Kimsin Sen adlı yarışma kısa süre sonra başlayacak ve her hafta farklı bir ünlü konuk olacak. Yarışmada, konuklar çeşitli kostümler giyerek kimliklerini gizleyerek yarışmaya katılacak. Eda Ece, Alican Yücesoy, Doğu Demirkol yarışmada dedektif olarak yer alacak.

eda ece yasak elmadan ayrılıyor mu eda ecenin yeni projesi ne