Eda Gürkaynak ve Birkan Sokullu'dan evlilik sorularına yanıt geldi

TAKİP ET

Birkan Sokullu ve sevgilisi Eda Gürkaynak önceki akşam Arnavutköy'de bir araya geldi. Birlikte vakit geçiren çifte bir süre sonra arkadaşları da katıldı. Oturdukları mekandan arakaya arkaya çıkış yapan çift kendilerine yöneltilen soruları cevapladı.

Reklam
Reklam

Eda Gürkaynak ile aşk yaşayan Birkan Sokullu’dan evlilik sorularına yanıt verdi.

Sevgilisi Birkan Sokullu ve arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirdiği mekandan erken ayrılan Eda Gürkaynak, bu konu hakkında kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Eda Gürkaynak, yeni bir projesi olduğunu dile getirirken şu sözleri aktardı: "Benim yeni bir projem var, ikinci el bir pazar yeri yatırım sürecindeyim, o yüzden yoğunum. Birkan'ın da setinden zaman buldukça birlikte zaman geçiriyoruz." 

Yoğun iş temposunda vakit buldukça bir araya geldiklerini dile getiren sosyetik güzel Eda Gürkaynak, bu duruma uyum sağlamaya çalışıyorum dedi.  Gürkaynak, "Birkan'ın işine saygı duyup destekliyorum, o da bana saygı duyup destekliyor. İşler iyi gittiği sürece hiçbir problem yok" şeklinde konuştu.

“İki Oyuncunun Bir Arada Olması Hiç De Zor Değil”

Güzel oyuncu, oyunculuk yapan birisi ile ilişki yaşamak zor geliyor mu? sorusuna ise, "Birkan'la olmak bana hiç zor gelmiyor açıkçası. Oyuncu olması da sorun değil, ben onun o kreatif tarafını da seviyorum, dünyasını seviyorum, çok da besleniyorum. O yüzden herhangi bir sorun yaşamıyoruz" ifadelerini aktardı.
Ara sıra Birkan Sokullu’yu sette ziyaret edebildiğini söyleyen Eda Gürkaynak, pandemi sürezinden dolayı kısıtlı bir görüşme olduğunu aktardı. Gürkaynak, "Pandemi sürecinden dolayı set ziyaretleri çok kısıtlandı, birde onlar çok hızlı bir şekilde çekiyorlar.” dedi.  Set çekimlerinin çok hızlı bir şekilde yapıldığını söyleyen Eda Gürkaynak, işine müdahale etmemek adına çok fazla ziyaret etmediğini vurguladı. Gürkaynak, Set çıkışları vakit buldukç oyuncu arkadaşlarıyla görüşüp, eğlendiklerini belirtti. 

Eda Gürkaynak, BirkanSokullu ve ailesinin bir araya geldiğinin altını çizerek konuşmasına şu sözlerde devam etti; "Gayet iyi giden bir ilişkimiz var, hiçbir şey için acele etmiyoruz. Birbirimizi yükselttiğimiz çok elverişli olduğumuz bir dönemdeyiz." 





" Birkan Ve Ailem Çok İyi Anlaşıyor"

Şu anda ilişkilerinin resmiyete dökülmesi beklemediğini söyleyen Gürkaynak, bu işlerde her şeyin nasip olduğunu vakti geldiğinde her şeyin olabileceğini ifade etti. Eda Gürkaynak," Her şey iyi gidiyor. Mutluyum. Bir acelemiz yok.” dedi. Ailesinin Birkan Sokullu’yu sevdiğini vurgularken, ilk günden beri birbirlerini tanıdığını ve çok iyi anlaştığını söyledi.  Eda Gürkaynak, ailecek güzel zaman geçirmeyi çok severim dedi. 

İlişkilerinde herhangi bir sorun olmadığını söyleyen Eda Gürkaynak, "Her ilişki de sorunlar vardır ama biz gerçekten muhabbet etmeyi seven sorunlar üzerine durup daha yapıcı olan iki karakteriz. O yüzden böyle aklıma gelen sorunlu bir zamanımız olmadı" şeklinde konuştu.

Verdiği bir röportajda Birkan Sokullu'nun kendisi için söylediği övgü dolu sözler sorulunca Gürkaynak,  kendisinin de verdiği bir röportajda aynı performansı sergilediğini söyledi.  Eda Gürkaynak,"Bir dergiye röportaj verdim, yarın çıkıyor. Ben de aynı şekilde ondan bahsettim övgü dolu sözlerle, iade ettim o sözleri diyebilirim." ifadelerini kullandı.



"Birkan Sınırlarını Bilen Bir İnsan"

Birkan Sokullu’nun gece gezmesinden rahatsız olup olmadığı sorulan güzel oyuncu şu sözleri aktardı: "Birkan'ın arkadaşlarıyla beraber olması beni hiç rahatsız etmiyor, Birkan çok saygı duyan ve sınırlarını çok iyi bilen bir insan" 

Sevgilisi Eda Gürkaynak’ın ardından mekandan ayrılan Birkan Sokullu, "Eda'nın biraz işi vardı erken gitti. Bugün tatil, arkadaşlarımızla bir araya geldik" şeklinde konuştu. Oynadığı 'Masumlar Apartmanı' diziyle ilgili de soru sorulan soruları cevaplayan Birkan Sokullu, dizinin iyi gittiğini ifade etti.  Diziye Aslıhan Gürbüz’ün katıldığını söyleyen Sokullu onun enerjisinin güç kattığını vurguladı.


Sokullu, ilişkisi hakkında sorulan sorulara şu şekilde yanıt verdi: "Güzel giden bir ilişkimiz var, her şey çok yolunda çok mutluyuz." Sevgilisinin ailesiyle bir araya gelen Sokullu bunun üzerine aldığı "Aileye girdi, evlilik yakında" yorumlarına ise şu şekilde karşılık verdi: "Aileye girmek falan tuhaf, o aileye girmek değil, tanışıklık. O da benim ailemi tanıyor, bu çok güzel bir şey.”
Mutluluklarını çevreleriyle paylaşmayı sevdiğini dile getiren Birkan Sokullu, sinerjilerinin çok yüksek olduğunu ve ilerleyen süreçte de böyle devam etmesini beklediğini söyledi.

"KARAR VERİRSEK UYGULAMAKTAN KAÇINMAYIZ"

36 yaşındaki Birkan Sokullu evliliğe sıcak baktığını söyledi. Sokullu, "Evlilikle alakalı herhangi bir negatif yargım yok. Bir gün böyle bir şeye karar verirsek, bunu uygulamaktan kaçınmayız" dedi.

eda gürkaynak birkan sokullu eda kürkaynak ve birkan sokulludan evlilik iddalarına yanıt