Eda Taşpınar'ın çirkin Cami paylaşımına soruşturma başlatıldı

TAKİP ET

Giyim tarzı ile moda ikonu haline dönüşen Eda Taşpınar'ın Cami paylaşımı tepki çekti. Sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımlarla sık sık gündem olan Eda Taşpınar bu defa bir caminin içine girerek çirkin paylaşım yaptı. Paylaşımı görenler küplere binerken Eda Taşpınar hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımları ile dikkatleri üzerine toplayan Eda Taşpınar bu defa herkesi çıldırtan bir paylaşıma imza attı. Cesur pozları ile sık sık Gündem olan moda ikonu bu defa caminin içinde bir poz vererek sosyal medya hesabından paylaştı. Eda Taşpınar'ın Cami paylaşımını görenler tepki yağdırırken söz konusu paylaşımla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Cami pozu tepki çekti

Sosyal medyadan yaptığı Cesur paylaşımlarla adından söz ettiren Eda Taşpınar bu defa da bir caminin içinde poz verdi. Eda Taşpınar'ın Cami pozu sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Camide bir sandalye üzerinde oturan ve bacaklarını açarak poz veren Eda Taşpınar Twitter'ın da gündemine oturdu.

Hakkında soruşturma başlatıldı

Cami paylaşımı ile olay olan Eda Taşpınar hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.