Edirne'de katledilen aile olayında flaş tutuklama

TAKİP ET

Edirne'de yaşanan 4 kişilik aile katliamında olayla alakası olan ve gözaltına alınan 2 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Reklam
Reklam

Edirne’de gerçekleştirilen olayda Uzunköprü ilçesine bağlı Elmalı köyünde ateşli silahlar ile öldürülen 4 kişilik ailenin katliamının faiilerinin bulunmasına yönelik yapılan çalışmada olay ile alakası bulunan 2 şüpheli tespit edilmişti. Ekiplerin çalışmaları ile şüphelilerden biri olayın yaşandığı köyde diğeri ise Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde yakalanmıştı. Jandarma ekipleri tarafından şüphelinin Çorlu ilçesindeki evinde yapılan aramalarda kanlı bez ve 2 silah ele geçirildi. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan şüpheliler, daha sonra adliyeye sevk edildi.

Sevk edildikleri mahkemede 2 şüpheliden B.E. tutuklandı. Mahkeme kararından sonra tutuklu şahıs sağlık kontrolünün ardından cezaevine götürüldü.
Mahkemeye çıkarılan şüpheli kendisine yöneltilen suçlamaları reddederek, köye hiç gitmediğini ve olayla hiç ilgisinin olmadığını ifade etti.Olay ile ilgili yapılan araştırmalarda şahsın Elmalı köyüne uğradığı öğrenildi. Ayrıca olay günü B.E.'nin motosiklet ile Uzunköprü ilçesinden Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesine giderken görüldüğü öğrenildi.

 

Katliam Edirne Aile