Efsane Cuma indirimleri başladı mı? Efsane Cuma indirimleri ne zaman başlıyor? Efsane Cuma indirimi hangi gün?

TAKİP ET

Türkiye'de Efsane Cuma ve Muhteşem Cuma adı altında düzenlenen indirimler giderek yaklaşıyor. Efsane Cuma'nın hangi gün olduğuna ve Efsane Cuma'nın çıkış hikayesine dair detaylı bilgileri haberimizden öğrenebilirsiniz.

Reklam
Reklam

Dünya çapında yer edinen ve sıkça konuşulan Efsane Cuma, son birkaç yıldır Türkiye’de de uygulanmaya başladı. Çeşitli markalarda büyük miktarda indirimlerin görüldüğü Efsane Cuma’nın yaklaşmasıyla beraber Efsane Cuma indirimlerinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Efsane Cuma indirimleri ne zaman? Efsane Cuma indirimlerinde neler var? Efsane Cuma indirimleri nedir? Gibi çeşitli sorularınızın cevabını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Efsane Cuma indirimleri bu sene ülkemizde 26 Kasım’a denk gelmekte. 26 Kasım Cuma gününden itibaren çoğu sitede ve markada yüksek miktarda indirimler görülecek. Elektronikten giyime kadar her çeşit ürünün indirime gireceği Efsane Cuma sabırsızlıkla bekleniyor.

 

Efsane Cuma nasıl ortaya çıktı?

Şükran gününden sonraki Cuma gününde Amerika’da marketlerin erken saatlerde açılıp geç saatlere kadar da satışlarına devam etmeleriyle başlayan Efsane Cuma, Amerika’nın vazgeçilmez günlerinden biri haline gelmiştir. Marketlerin bu uzun süreli çalışma saatlerine ek olarak dükkanlarında bulunan birçok ürüne yüksek miktarda indirim uygulamalarıyla beraber bugün görmekte olduğumuz Efsane Cuma ortaya çıkmıştır.

efsane cuma black friday efsane cuma indirimleri muhteşem cuma 26 Kasım Cuma