Eğitime kar engeli! Dört ilde eğitime ara verildi

TAKİP ET

Yaşanan olumsuz hava koşulları sebebiyle Tunceli, Çanakkale, Uşak ve Çankırı'da eğitim öğretime yarın ara verildi.

Reklam
Reklam

Yaşanan olumsuz hava koşulları sebebiyle eğitim öğretime ara verme haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak Yaşanan olumsuz hava koşulları sebebiyle Tunceli, Çanakkale, Uşak ve Çankırı'da eğitim öğretime yarın ara verildi.

Çankırı'da eğitime kar engeli
Çankırı Valiliğinden yapılan açıklamada, il genelinde yarın görülecek yoğun yağış ile rüzgarın fırtına şekline dönüşeceğinden özel, kamu eğitim öğretim ve rehabilitasyon merkezlerinde 1 gün süre ile eğitime ara verildiği, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli, hamile ve 12 yaş altı çocuğu olanların idari izinli sayılacağı belirtildi.

Uşak'ta okullara kar tatili
Uşak'ta akşam saatlerinde başlayan kar yağışının ardından Vali Funda Kocabıyık resmi sosyal medya hesaplarından okulların tatil edildiğini açıkladı.

Çanakkale'nin 4 ilçesinde taşımalı eğitime kar engeli
Çanakkale'nin Lapseki, Biga, Çan ve Yenice ilçelerinde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle taşımalı eğitime bir gün ara verildi.

İlçe Hıfzıssıhha kurulları kararlarına göre, kentin yüksek kesimlerinde olumsuz hava koşulları ve buzlanma tehlikesi nedeniyle, Lapseki, Biga, Çan ve Yenice'de 9 Ocak çarşamba günü taşımalı eğitim ve öğretim tatil edildi.


Tunceli'de kar yağışı nedeniyle okullar yarın tatil edildi
Tunceli'de olumsuz hava şartları nedeniyle il merkezi ile Ovacık, Pülümür ve Nazımiye ilçelerinde eğitime yarın ara verildiği bildirildi.
Valilikten yapılan açıklamada, kentte sabaha kadar orta şiddette devam edeceği öngörülen kar yağışının buzlanmaya sebebiyet vereceği belirtildi. Açıklamada, il merkezi ile Ovacık, Nazımiye ve Pülümür ilçelerinde eğitim öğretime 9 Şubat Çarşamba ara verildiği, kamuda çalışan hamile ve engelli personelin de aynı gün idari izinli sayılacağı ifade edildi.

yüz yüze eğitim İstanbulda kar tatili