Ehliyeti olana 11.000 TL 12.000 TL 13.000 TL 14.000 TL ödeme yapılıyor! Bir kere mahsus alacaksınız!

TAKİP ET

Nakit gereksinimi olan ve bu bağlamda yaşam sürdüren vatandaşlara özel olarak başlatılan bu ödeme yani nakit kredi kampanyalarında Denizbank ve Şekerbank bir adım önde olmaktadır.

Reklam
Reklam

Ehliyeti olana 11.000 TL 12.000 TL 13.000 TL 14.000 TL ödeme yapılıyor! Bir kere mahsus alacaksınız! Bankalar aracılığı ile kredi müracaatında bulunmak isteyen kişiler, şayet bankamatik kartı kullanıyor ise bu bankamatik kartları üzerinden 11.000 TL 12.000 TL 13.000 TL 14.000 TL ödeme yapılıyor! Nakit gereksinimi olarak yaşam sürdüren vatandaşlara kişisel olarak startı verilen bu ödeme yani nakit kredi kampanyalarında Denizbank ve Şekerbank bir adım öndedir. 

QNB Finansbank 30 Bin TL Kredi Başvuruları Başladı! Bu Fırsatı Kaçırmayın


Halkbank ve 2 Farklı Banka 120 Bin TL Kredi Vereceğini Duyurdu


Nakde sıkışanlara özel kredi fırsatı duyuruldu! Akbank faizsiz kredi devrini başlattı! 7.500 TL sıfır faizle krediye akın edildi!


Garanti BBVA ve İki Diğer Bankadan Cazip Kredi Fırsatı! Başvuran Anında Onay Alıyor


Bahar Kredisinde Rekor! 90 Bin TL İhtiyaç Kredisi Kampanyasından Anında Faydalanın





İkimizde özel banka olarak etkinlik gösteren Denizbank ve Şekerbank, promosyonu olarak son dakika haberleri bağlamında gündeme gelen kişiye özel olarak yapılan bu kredi kampanyasında yurttaşların başvurularını SMS tekniği ile ya da internet bankacılığı vasıtasıyla olarak başvurulara onay verilmesi durumunda bireylerin banka hesabına aktaracaklardır. Dolayısıyla bankamatik kartınız varsa, banka müşterileri, bu miktarları banka şubesine gitmeden direkt olarak ATM üzerinden kullanabileceklerdir.



Denizbank ve Şekerbank müşterisi olan ya da müşterisi olmak isteyen şahıslar müracaat işlemlerini gerçekleştirdiklerinde kredi puanları ortaya çıkartılacaktır. Buna göre bankaların uyguladığı kredi puhemen 1300 puan ve üstünde olan vatandaşlar kredi müracaatlarında olumlu bir şekilde geri dönüş alabilecekler ve istedikleri tutarları hemen banka hesaplarına alabilecekler.


Bu bankalar üstünden kredi kullanabilmek amacıyla bankaların SMS ile müracaat yöntemleri kullanabilir ya da bankaların internet bankacılığı ile mobil bankacılık programları üstünden kredi müracaat işlemlerini basit bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.