Eintracht Frankfurt ile berabere kalan Fenerbahçe, Konferans Ligi'ne devam edecek

TAKİP ET

UEFA Avrupa Ligi'nin D Grubu'nda yer alan ve 6'ıncı ve son maçına çıkan Fenerbahçe, Almanya ekibi Eintracht Frankfurt karşılaşmasından 1-1'lik skorla ayrıldı. Sarı-lacivertli takım aldığı bu sonuçla UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda oynayacak.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe Spor Kulübü, UEFA Avrupa Ligi'nin D Grubu maçına çıktı ve Kadıköy'de kendi sahasında Almanya ekibi Eintracht Frankfurt'u ağırladı. Ülker Stadyumu'nda gerçekleştirilen müsabaka, 1-1 berabere bitti.



29. dakikada  Djibril Sow'un attığı golle 1-0 yenik duruma düşen Fenerbahçe'nin beraberlik golü 42. dakikada Mergim Berisha'dan geldi. Karşılaşma her iki takımın da ataklarıyla devam ederken maçta başka gol kaydedilmedi ve her iki takında sahadan 1-1'lik skorla ayrıldı.



Alınan bu sonuçla birlikte UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin play-off turunda oynaması geçtiğimiz hafta kesinleşen sarı-lacivertli yakımın toplamda 6 puan alarak grup maçlarını bitirdiği kaydedildi. D grubundan lider olarak çıkması daha öncesinde kesin olan Eintracht Frankfurt'un ise grubu 13 puanla kapattığı belirtildi.



 

fenerbahçe Eintracht Frankfurt maç sonucu Konferans Ligi