Ekin Koç ve Ayça Ayşin Turan hayranlarına müjde! Çok konuşulacak proje geliyor

TAKİP ET

Star TV ekranlarında yayınlanan dizisi final yaptıktan sonra boşta kalan Ayça Ayşin Turan yeni bir filme imza atmıştı. İnandır Beni filminin başrolünde oynayacak olan Ayça Ayşin Turan'ın partneri açıklandı. Güzel oyuncunun yeni filminde partneri son olarak üç kuruş dizisinde rol alan Ekin Koç oldu. İnandır Beni filminin çekimleri Asos'ta gerçekleşecek. Filmde Ayça Ayşin Turan Sahra karakterine hayat verirken Ekin Koç ise Deniz karakterini canlandıracak.

Reklam
Reklam

Güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan sevgilisi Alp Navruz ile geçtiğimiz günlerde Bodrum'da aşk tatiline çıkmıştı. Çiftin fotoğrafları magazin basınına bomba gibi düşerken Ayça Ayşin Turan'ın yeni projesi de belli oldu. Bir süredir ekranlardan uzak kalan güzel oyuncu yeni bir filmde rol alacak. İnandır Beni filminin kadın başrol olan Ayça Ayşin Turan'ın partneri ise son olarak üç kuruş dizisinde rol alan Ekin Koç olacak.

Çekimler Asos'ta yapılacak

Etiler'de Geçtiğimiz günlerde kameralara yansıyan Ayça Ayşin Turan, Ekin Koç ile Partner oldukları yönündeki iddiaları doğruladı. Önümüzdeki günlerde filmin çekimlerine başlayacaklarını belirten Ayça Ayşin Turan, naif bir aşk hikayesini konu alan film hakkında fazla Detay vermekten çekindi.

Murat Boz ile de Partner olabilir

Basın mensuplarının Murat Boz ile Partner olacağı yönündeki iddiaları sorulması üzerine Ayça Ayşin Turan Onun başka bir proje olduğunu söyledi. Böylece başka bir projesinin daha olduğunu doğrulayan Ayça Ayşin Turan, henüz o projede erkek başrol oyuncusunun kesinleşmediğini görüşmelerin devam ettiğini dile getirdi.

Aşk dolu tatilden kareler gelmişti

Ayça Ayşin Turan, geçtiğimiz yaz Star TV ekranlarında yayınlanan Ada Masalı dizisinde Alp Navruz ile birlikte rol almıştı. Çekimleri İzmir Seferihisar'da gerçekleştirilen dizide Partner olan çiftin arkadaşları kısa süre içinde aşka dönüşmüştü. Dizileri final yaptıktan sonra da birlikte görüntü vermeye başlayan çift Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da aşk dolu bir tatil yaptı. Çiftin Bodrum'da çekilen kareleri hayranlarını da bir hayli heyecanlandırdı.