Ekin Su Cülcüloğlu kimdir? Ekin Su Cülcüloğlu hangi dizilerde oynadı? Ekin Su Cülcüloğlu hayatı ve biyorafisi

TAKİP ET

Ekin Su Cülcüloğlu kimdir? Ekin Su Cülcüloğlu hangi dizilerde oynadı? İngiltere'de yayınlanan Aşk Adası programına katılan Türk kızı Ekin Su Cülcüloğlu şu sıralar magazin basınını meşgul ediyor. Programda birçok erkekle öpüşmesi gündeme bomba gibi düşen Türk kızı daha önce Türkiye'de de dizilerde oynamış. Peki, Ekin Su Cülcüloğlu hangi dizilerde oynadı? Ekin Su Cülcüloğlu hayatı ve biyografisi haberimizin devamında…

Reklam
Reklam

Ekin Su Cülcüloğlu kimdir, Kaç yaşında? Ekin Su Cülcüloğlu hangi dizilerde oynadı? Şu sıralar İngiltere'de yayınlanan Aşk Adası yarışması ile magazin basınından düşmeyen Türk kızı Ekin Su Cülcüloğlu merak ediliyor. 2017 yılında Miss Turkey yarışmasına katılan ancak dereceye giremeyen Ekin Su Cülcüloğlu daha önce Kuzey Yıldızı ilk aşk dizisinde boy göstermişti. Peki Ekin Su Cüceloğlu kimdir? Ekin Su Cülcüloğlu kaç yaşında ve nereli? Ekin Su cülcüloğlu rol aldığı diziler neler?
 

Ekin Su Cülcüloğlu kimdir kaç yaşında?

Ekin Su Cülcüloğlu 2017 yarışmasına katılmış ve adını duyurmuştur. Ankara'da 1996 tarihinde dünyaya gelen Cülcüloğlu, Bilkent Üniversitesi uygulamalı teknoloji ve işletmecilik Yüksekokulu, Turizm ve otel işletmeciliği bölümü mezunu olan genç kadın 1,77 santim boyundadır. Kariyerinde modellik ve mankenlik yapan Ekin Su Cülcüloğlu ilk kez Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde kamera karşısına geçmiştir. Ayrıca benimle söyle ismini şarkı yarışmasında da jüri üyesi olmuştur.
 

Ekin Su Cüceloğlu'nun oynadığı diziler

İngiltere'de yayınlanan Aşk Adası isimli yarışma programına katılan ve daha önce Türkiye'de dizilerde seri katili oynadığını söyleyen Ekin Su Cüceloğlu'nun oynadığı diziler merak ediliyor. Yarışmada Türkiye'de dizilerde oynadığını söyleyen ve seri katili Hayat verdiğini iddia eden Türk kızı daha önce sadece Kuzey Yıldızı ilk aşk dizisinde rol aldı. Ekin Su Cüceloğlu'nun seri katil olduğu dizi ise bulunamadı.