Ekmeğe büyük zam geldi! ekmek fiyatlarında zam üstüne zam yapıldı!

TAKİP ET

Son yapılan ekmek zam fiyatlarını değerlendirmeye alan Ekmek Üreticileri İşverenleri Başkanı olan Cihan Kolivar, ekmek üretimi için gerçekleştirilen maliyet fiyatlarına dikkat çekti. Peki ekmeğe ne kadar zam yapıldı? Ekmek fiyatları ne olacak? Ekmeğe yeni zam ne zaman uygulanacak? sorularının cevaplarını ve detaylarını sizler için haberimizin içeriğinde paylaştık. İşte detaylar..

Reklam
Reklam

1 Şubat 2022 Salı günü itibari ile geçerli olacak şekilde ekmek fiyatlarında büyük bir zam yapıldı. Mevcut durumda satışta olan ekmek fiyatlarına 1 TL daha zam yapıldığı iddiası ortaya atıldı. 1 Şubat 2022 Salı günü itibari ile geçerli olmaya başlayacak olan bu yeni zam oranı ile beraber ekmek satış fiyatları da 4 TL olarak güncellendi fakat sektör uzmanları bu konuda herhangi bir önlem alınmaz ise yapılan bu zam oranlarının haftalık olarak kendini tekrarlayacağını ve de önümüzdeki aylarda da ekmek fiyatlarının 5 TL hatta 6 TL olarak satışa sunulabileceği aktarıldı.

Hangi illerde ve hangi ilçelerde yeni ekmek fiyatları geçerli olmaya başlayacak?
1 Şubat 2022 Salı günü itbari ile İstanbul Beşiktaş, Sarıyer ile Şişli de yer alan fırınlarda ekmek yeni yapılan zam ile birlikte 3,5 TL 'den satışa sunulacak ve Kadıköy, Maltepe ile Ataşehir 'de ise ekmek yeni yapılan zam ile birlikte 4 TL 'den satışa sunulacaktır.

ekmeğe zam geldi İstanbul ekmeğe zam geldi yeni ekmek fiyatları ne kadar ekmeğe ne kadar zam yapıldı