Ekmek fiyatlarına zam bombardımanı yolda! 10 TL'ye yükselebilir

TAKİP ET

Gıda enflasyonunda artış her geçen gün devam ediyor. Özellikle gıda sektörü temsilcileri seçim Sonrasında da beklentilerini olumsuz yönde açıkladı. Yani ekmek fiyatlarına daha yüksek zam bekleniyor. Fırıncılara göre ekmeğin fiyatı 10 TL'ye yükselebilir.

Reklam
Reklam

Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik kriz her geçen gün büyümeye devam ederken özellikle Dar gelirli vatandaşlar Hayat pahalılığı karşısında zorlanıyor. Bu sebeple de asgari ücret zammı başta olmak üzere birçok maaşa zam bekleniyor. Özellikle gıda enflasyonu Her geçen gün daha da yükseliyor. Sektör kaynakları ise işlerin daha daha kötüye gideceği konusunda. Hatta ekmeğin fiyatının 10 TL'ye çıkacağı iddia ediliyor.

Ekmek fiyatlarına zam yapılması için Fırıncılar tarafından çalışmalar başladı. Ekmek üreticileri Sendikası başkanı Cihan Kolivar, şu anda 6 TL olan ekmek fiyatının Haziran ayının ilk haftasından itibaren zamlı olarak satılmaya başlayacağını duyurdu. Cihan Kolivar daha da kötü bir haber verdi. Ekmeğe daha büyük zamlar gelebilir.

EKMEK FİYATLARI HAZİRAN AYINDA ARTACAK

Ekonomik kriz ve hayat pahalılığı dar gelirli vatandaşın belini bükmeye devam ederken seçim sonrasında kötü haberler geliyor. Bu defa ekmek fiyatlarına zam haberi geldi. Fırıncılar Haziran ayının ilk haftasından itibaren yapılacak olan zam oranı üzerinde çalışmaya başladı. Yani 200 gram ekmek fiyatına bu hafta zam geliyor.

EKMEK FİYATLARI 10 TL'Yİ GEÇEBİLİR

Ekmek üreticileri Sendikası başkanı Cihan Kolivar ise vatandaşa daha da kötü bir haber verdi. Sektörde her geçen gün durum daha da kötüye giderken Kolivar 200 gram ekmek fiyatının 10 TL'nin üstüne çıkabileceğini söyledi.